0
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
no i mamy lincz normalnie.Zamieszczone przez freeway ➦
| Imię: | Mateusz |
| Skąd: | Górki Śląskie/Rybnik |
| Posty: | 1,489 |
| Auto: | Honda Civic EG5 |
| Silnik: | D16Z6 |
| Moc: | 140KM |
Zamieszczone przez naitsyrk ➦
Nigdzie nie jest napisane jaki to Civic![]()
Kto powiedział że lincz?Wytłumaczyc gościowi że tak się nie robi.Drugi raz po takim najeździe 2x się zastanowi zanim ucieknie.Zamieszczone przez pitbedzin ➦
P.S
Przypadkiem ucieczka z miejsca zdarzenia nie jest traktowana jak jazda pod wpływem alkoholu?
Coś takiego slyszalem ze tak,, ale tez mogl miec nie zapłacone OC, tak jak miał sprawca ktory tez uciekł co klupnał w Kawallero xDZamieszczone przez freeway ➦
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
No to tym bardziej sprawa dla policji, a nie żeby mu "tłumaczyć" on potem sam na policje pójdzie że go ktoś nachodzi i jeszcze sami sobie problemów narobicie i "zaprzyjaźnionemu" gliniarzowi, ludzie myślcie trochę![]()
takie rzeczy załatwia się od razu, widzisz sytuacje to zostajesz na miejscu i dzwonisz na policję, a nie próbujesz znaleźć gościa na własną rękę, bo nawet jak go znajdziesz, to możesz mu nic nie udowodnić, jeżeli np. zdąży coś zrobić z autem. po to się spisuje tablice żeby sprawę zgłosić, i policja ma go na talerzu po kilku minutach. a kolega sam może szukać do usranej śmierci.
Szymonie zdziwisz się jak inspekcja JDM już jutro będzie miała jego adres.Zamieszczone przez SaTeR ➦
Swiat w dobie internetu jest taaaaaki malutki.
zgadza sięZamieszczone przez Karolek ➦
Nie moc silnika, a technika czynią z ciebie zawodnika![]()
freeway a ty myślisz że będzie się nam chciało do kolesia jechać go straszyć? Ja nie mam zamiaru i przypuszczam że większość też, nie potrzeba mi problemów z policją, głupio zrobił że nie zadzwonił na policje tym bardziej jak miał numery, nie rozumiem tego kompletnie.
I jeszcze jedno freeway ja bym się nie chwalił tak że jakiś znajomy policjant może ci załatwić takie rzeczy bo możesz mu kłopotów narobić.
Krzychu, za dużo filmówZamieszczone przez freeway ➦
![]()