0
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Miałeś ściągnoś z takiego dużego Shcopkowego grillaale tam były 2 numerki jeden to 121 był i ten miałeś wziąść
![]()
tak też zrobiłem... tyle że tam był tylko jeden magnes - myślałem że o nim mówiłeś i sobie go przywłaszczyłemZamieszczone przez pitbedzin ➦
![]()
![]()
Eco driving? No, thanks.
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Szymon, to się zamienimy przy okazji jakiegoś spotaMyślę, że w czwartek będę
![]()
Raczej kolor kawasaki tak to moja prelaZamieszczone przez Freze ➦
ja również chciałbym wszystkim podziękować pomimo tego że moja Prela chodziła na 3 gary jakoś się dokulałem
Było warto
a i info jakimś cudem postanowiłem sprawdzić ten magnesik bo nie dowierzałem że jest na niej 95% szpachli
magnesik trzyma się tak samo drzwi jak błotnika i dachu itp. fakt maski nie bardzo
i prawego błotnika który sam robiłem już za mojej kadencji
pewnie w kilku innych też nie chwyci ale ja nie będę płakał z tego powodu kocham ten samochód i mam zamiar się nim zająć
![]()
a soryjestem ciekawe czy na moje preli sie bedzie trzymać ;D bo mam natryskowa szpachle do wyrównania powierzchni
ale powinno trzymać
ale można od środka na coś przyrabać i gitara
![]()
Ogolnie to pewnie powtorze wszystko co zostalo wczesniej powiedziane,ale i tak napisze.Dzieki wielkie za organizacje rozpoczecia,ktore pomimo pogody wg mnie i tak sie udalo.Frekwencja pomimo pogody i tak byla duza.Ciesze sie,ze moglem poznac pare nowych osob.Oby wiecej takich imprez w jeszcze wiekszym gronie ;]
Kilka gwoździ młotek i jazdaa tak poważnie to teraz myśle gdzie magnesik umiejscowić w środku ^^
a to tak dla tych którzy nie mogli być badź byli ale mają ochotę zobaczyć z innych perspektyw jak to wyglądało![]()
Ostatnio edytowane przez Raczek_92 ; 17-04-2012 o 01:58
Mały błąd masz w tytule , bo zlot był 2 dni temu a nie rok temu![]()
Nie rozumiem czemu piszecie ze to bylo rozpoczecie khs i jdmstyle? Z tego co wiem to nasz klub to organizowal a khs jak i inne kluby sie dolaczyly?
x2Zamieszczone przez Dymek ➦
Jak już wypisujecie kto był, to wpiszcie też inne kluby...
Zawsze można wpisać "JDMST & Friends" albo coś w ten deseń a nie na siłę pchać tam KHŚ...