Wątek: Opinie / Relacje / Podziękowania - Rozpoczęcie sezonu 2012!

ユーザー
    Awatar pitbedzin
    Imię: Piotrek

Auto: Nissan Primera
    Moc: Wystarczająca

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

Miałeś ściągnoś z takiego dużego Shcopkowego grilla ale tam były 2 numerki jeden to 121 był i ten miałeś wziąść

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)

ユーザー
    Awatar Szymon

Auto: 無限
    Silnik: nie jedzie

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

Cytat Zamieszczone przez pitbedzin
    Miałeś ściągnoś z takiego dużego Shcopkowego grilla ale tam były 2 numerki jeden to 121 był i ten miałeś wziąść
    tak też zrobiłem... tyle że tam był tylko jeden magnes - myślałem że o nim mówiłeś i sobie go przywłaszczyłem

Eco driving? No, thanks.

禁止された
    Awatar Shcopek
    Imię: Paweł

Auto: Honda Civic MB3 dzifko
    Silnik: D15Z8
    Moc: 114

Szymon, to się zamienimy przy okazji jakiegoś spota Myślę, że w czwartek będę

ユーザー
    Awatar Raczek_92

Auto: Honda Prelude BB1
    Silnik: H22A2
    Moc: 185

Cytat Zamieszczone przez Freze
    Zielona to prela od Damiana tam kolor Yamahy
    Raczej kolor kawasaki tak to moja prela ja również chciałbym wszystkim podziękować pomimo tego że moja Prela chodziła na 3 gary jakoś się dokulałem Było warto a i info jakimś cudem postanowiłem sprawdzić ten magnesik bo nie dowierzałem że jest na niej 95% szpachli magnesik trzyma się tak samo drzwi jak błotnika i dachu itp. fakt maski nie bardzo i prawego błotnika który sam robiłem już za mojej kadencji pewnie w kilku innych też nie chwyci ale ja nie będę płakał z tego powodu kocham ten samochód i mam zamiar się nim zająć

ユーザー
    Awatar Freze
    Imię: Maciek

Auto: Honda Prelude II
    Silnik: B20A1
    Moc: 137

a sory jestem ciekawe czy na moje preli sie bedzie trzymać ;D bo mam natryskowa szpachle do wyrównania powierzchni ale powinno trzymać ale można od środka na coś przyrabać i gitara

ユーザー
    Awatar KioDo
    Imię: Przemek

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G
    Silnik: 4G63
    Moc: 150 HP

Ogolnie to pewnie powtorze wszystko co zostalo wczesniej powiedziane,ale i tak napisze.Dzieki wielkie za organizacje rozpoczecia,ktore pomimo pogody wg mnie i tak sie udalo.Frekwencja pomimo pogody i tak byla duza.Ciesze sie,ze moglem poznac pare nowych osob.Oby wiecej takich imprez w jeszcze wiekszym gronie ;]

ユーザー
    Awatar Raczek_92

Auto: Honda Prelude BB1
    Silnik: H22A2
    Moc: 185

Kilka gwoździ młotek i jazda a tak poważnie to teraz myśle gdzie magnesik umiejscowić w środku ^^
    a to tak dla tych którzy nie mogli być badź byli ale mają ochotę zobaczyć z innych perspektyw jak to wyglądało

Ostatnio edytowane przez Raczek_92 ; 17-04-2012 o 01:58

ユーザー
    Awatar Pavlo3134
    Imię: Paweł

Auto: Honda Civic V EJ1
    Silnik: D15Z6
    Moc: ~130 KM

Mały błąd masz w tytule , bo zlot był 2 dni temu a nie rok temu

ユーザー
    Awatar Dymek
    Imię: Piotrek

Auto: Seat Leon

Nie rozumiem czemu piszecie ze to bylo rozpoczecie khs i jdmstyle? Z tego co wiem to nasz klub to organizowal a khs jak i inne kluby sie dolaczyly?

Zapraszam do oglądania i komentowania.

Accord By Dymek

ユーザー
    Awatar sebawo
    Imię: Sebastian

Auto: civic EJ6
    Silnik: B16A2
    Moc: milionpińcet

Cytat Zamieszczone przez Dymek
    Nie rozumiem czemu piszecie ze to bylo rozpoczecie khs i jdmstyle? Z tego co wiem to nasz klub to organizowal a khs jak i inne kluby sie dolaczyly?
    x2
    Jak już wypisujecie kto był, to wpiszcie też inne kluby...
    Zawsze można wpisać "JDMST & Friends" albo coś w ten deseń a nie na siłę pchać tam KHŚ...

where dafuq is my signature...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów