0
| Imię: | Jack Torrance |
| Skąd: | DG/Będzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
znalazlem sobie. kurcze tylko czym moga mnie w 3 czesci zaskoczyc :-\
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
YendreK, w niedziele napiszę na forum czym by Cię mogli zaskoczyć. Jutro wieczorem się na to wybieram co CC![]()
Film świetny, trzyma cały czas w takim fajnym dreszczyku niepewności, które co chwile są zakłócane jakimś wielkim łał, które u osób słabszych psychicznie powoduję chowanie się ramię sąsiada i nie patrzenie na ekranZdecydowanie polecam!!!
Dobrze wiedziećale chętnych widać nie ma.
| Imię: | Jack Torrance |
| Skąd: | DG/Będzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
ja chętny trylko nie wiem jak z terminem
dokładnie, dzis całkim na spontanie wybralismy sie jednak do kina, na szczescie dzieci nie bylo, prawie pełna sala
i polecam, najlepsza czesc z wszystkich 3-chco prawda zakonczenie mi sie nie podobalo..
UWAGA! jeśli ktoś nie chce sobie zwalić filmu to tego NIE CZYTAĆ, zdaje niżej recenzje!
<code>
ale jest wiele momentow gdzie mozna byl doznac dreszczyka emocji i strachumotyw z przescieralem mna wstrzsnal, a juz jak kristi 'sie zatrzymala na powietrzu' to mnie pogieło, a co sie stalo z kuchnia to juz w ogole
ogolnie takze polecam, i na prawde warto isc ..
jedynie tak jak mowie, zakonczenie troche marnie, myslalem ze bardziej spektakularnym 'usmiercaniu' ale takze bylo w napieciu / wygiecie w tył marne, ale wiszaca zona juz masakra
</code>
takze tyledozo
koniec gadki Bila i Shcopek!!!!!!!!!!!! Ja jeszcze nie byłem a mam zamiar się wybrać w ten łikendciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... .choooooooooooooooo
![]()
Maliniak, idź, idź, nie pożałujesz![]()
byłem,oglądałem i żałuje że na premierze mnie nie byłofilm dobry w wooooooojjjjjj
![]()