0

PLAZA
IKEA
Silesia City Center (nowy parking)
3 Stawy
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Też mi się wydaje że po trasie raczej zimą lepiej się jeździ niż po mieście, nawet jak z osiedla ciężko wyjechać to krajówka raczej będzie oodśnieżonaCo do miejsca wg mnie nie będzie tragedii w czwartek o 18 parking jest duży, to środek tygodnia. Skoro KHŚ robi spoty we wtorek stricte pod Tesco i wchodzi ileś tam aut to nie widzę przeszkód byśmy my nie mogli w czwartek. Jak dla mnie miejscówka jest pro, wielu osobom jest bliżej badź wygodniej dojechać do scc, i na pewno więcej osób poprostu kojarzy to miejsce. Z trafieniem nie ma żadnego problemu, straszyliście dojazdem a jest prosty jak drut. W plazie spoko ale wjazd jest tragiczny, zawsze dostaje palpitacji że na tej serpentynie przytre zderzak, co zresztą chyba co drugi kierowca robi sądząc po kolorach na ścianach. I wcale na -2 komuś kto jest pierwszy raz nie jest tak łatwo trafić. Wiosną wróci się czy do DG czy S-c bo to dobre miejsce na wypad chodźby na miejscówkę
![]()
Nie przesadzajcie znowu, że Myszków będzie miał aż tak daleko na spoty. Różnica w odległości to ok 5km, czyli wcale nie tak strasznie.
róbta co chcetaja swoje zdanie powiedziałem na spocie i będę podtrzymywać, zresztą zobaczycie że będzie jak zawsze
![]()
a moim zdaniem gdzie nie bedzie to i tak przyjade
plaza oczywiscie sprawdzona, pit jesli palpitacji dostajesz to moze jakis dodatkowy kurs na prawko ?hehe, przycieraja ci co wyobraźni nei maja, nigdy tam ze zjazdem nie miałem problemu - co prawda te 'hopki' na -1 zjazd to nie wiem po co są :/ przytre tam pewnie i to nie raz
bedzie pod scc przyjade pod scc, bedzie w plazie bede w plazie - porpostu robmy to z glowa, zeby nie zrobilo sie tak ze teraz np pod scc to ja nie jade bo za daleko :/
peace and love jak to mówią![]()
Ja jestem za SSCprzynajmniej będe mogł częściej wpadać.
![]()
Chyba mysle podobnie, aczkolwiek nie jest to regułą w moim przypadku. W każdym badz razie do scc mam bliżej zdecydowanie. Byłbym więc za.Zamieszczone przez diZaster ➦
Mi tez obojętne większość i tak wygra
@Suseł dobrze ze dodałeś ''OK" bo to nie 5 a 11km różnicyZamieszczone przez Suseł ➦
![]()
D13B2->D16y8
a czy wyniki ankiety nie powinny być widoczne dopiero po jej zakończeniu ?? taka drobna złośliwość z mojej strony![]()
Ale po co ta złośliwość?
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
| Imię: | Jack Torrance |
| Skąd: | DG/Będzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
Nie kumam, tak jak bylo napisane na samej gorze to jest jawna ankieta tak samo jak mozna pisac komentarze. To jest ankieta a nie Glosowanie, chodzi o Glos Ludzi.