Zobacz wyniki ankiety: Nowa miejscówka lub stara, o to jest pytanie

Głosujących
48. Ankieta zamknięta
  • PLAZA

17 35.42%
  • IKEA

0 0%
  • Silesia City Center (nowy parking)

30 62.50%
  • 3 Stawy

1 2.08%

Wątek: Zimowe spoty JDMST - nowa miejscówka, czy stare śmieci?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    ユーザー
    Awatar Bila

Auto: EG3/ED7/EJ6/EG4/EG3
    Silnik: zwinny
    Moc: stoczterdzieści

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

ja powiem tak jestem za SCC bo jest ciepło, ale może trzeba by zastanowić się na alternatywną miejscówką ? prędzej czy później ktoś do nas przyjdzie i albo nas wyprosi albo nie wiem co wiec miejsce może się spalić

jestem za SCC, ale po plaza by trzeba częściej

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)

ユーザー
    Awatar Linkineczka
    Imię: Agatka

Auto: Civic ED6
    Silnik: D15b2
    Moc: 90

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

Jako że Plazy od początku nie lubiałam, bo zimą tam tak strasznie wilgocią śmierdz...i to jestem za Silesia

Naczelny skarbnik klubu JDMST.

ユーザー
    Awatar Macioł

Auto: Osobowe

Zawsze można zrobić: tydzień Plaza, tydzień SCC

ユーザー
    Awatar pitbedzin
    Imię: Piotrek

Auto: Nissan Primera
    Moc: Wystarczająca

Cytat Zamieszczone przez Macioł
    Zawsze można zrobić: tydzień Plaza, tydzień SCC
    Już tak było z czwartkowymi kiedyś kupa zamieszania tylko .

ユーザー
    Awatar sebawo
    Imię: Sebastian

Auto: civic EJ6
    Silnik: B16A2
    Moc: milionpińcet

mnie tam jedno, byle nie było zimno. zawsze ktoś będzie dojeżdżał dalej a ktoś bliżej, więc katowice wydają się być sensownym rozwiązaniem, zwłaszcza, że dobry dojazd i nie trzeba się po mieście tłuc, bo chyba każdy po trasie dojedzie. Mam tylko nadzieję, że wojny z tego nie będzie

where dafuq is my signature...

ユーザー
    Awatar pitbedzin
    Imię: Piotrek

Auto: Nissan Primera
    Moc: Wystarczająca

Cytat Zamieszczone przez sebawo
    Mam tylko nadzieję, że wojny z tego nie będzie
    Ja bedzie wojna Hanysy vs Gorole Jasne że nie bedzie po to jest dyskusja i po to jest ankieta

ユーザー
    Awatar zabas
    Imię: Łukasz

Auto: Mazda Premacy Sportive
    Silnik: 123456
    Moc: 130 KM

Silesia to sie ma rozumieć ten nowy parking co na środku starego zwykłego wybudowali tak ? ten slimaczek ? czy jak go nazwać ..

jestem za Silesia bo też mamy z Bomcia deczko bliżej no i co nowe to nowe

友人
    Awatar hwasciur
    Imię: Bartek

Auto: Integra DC5
    Silnik: k20z1

Cytat Zamieszczone przez Szymon
    - zdecydowana większość nas jest z zagłębia i ekipa SMY także ma nieco bliżej.
    - w typowo zimową pogodę (śnieg/lód/błoto/mgła) nie będzie mi się chciało jeździć do Katowic, gdy niemal 2 razy bliżej mam identyczną, sprawdzoną miejscówkę w Sosnowcu.
    tak jest ! zgadzam się w 100% czasami ciężko jest z osiedla wyjechać jak zasypie śniegiem a co dopiero do katowic jechać,

ja też jestem za plazą zdecydowanie, też jest ciepło i nawet najmniejszego wiatru nie czuć,

po za tym nie wiem czy wam to umknęło że ostatniej zimy większość spotów odbywała się na makro gdzie przyjeżdzała cała banda ludzi na spoty żeby polatać bokami po śniegu a potem ewentualnie kulaliśmy się na plaze, lub z plazy jechaliśmy na makro polatać na rękawie. Więc przenosząc spoty pod silesie cała zabawa pójdzie się jeb.. zresztą napewno będzie tak że część będzie jeździć pod silesie a reszta na sprawdzoną miejscówke.

hwasciuR DC5 k20z1

EG3 ---> BB8 ---> DC5

マネージャー
    Awatar Gierade
    Imię: Łukasz

Auto: Bimmer

Bez przesady... z osiedla faktycznie jest ciężko czasami wyjechać, ale trasa raczej zawsze jest przejezdna. Panowie i Panie - nie nadrabiamy 30km żeby dojechać do tych Katowic. Zagłębie, Zagłębiem, ale miejscówka w Katowicach na nowym parkingu jest naprawdę fajna i mówcie co chcecie, ale IMO lepsza aniżeli Plaza. Wiem. Rozumiem. Jest dalej. Ale nie aż na tyle, żeby nie można było tam jeździć co czwartek. Przyjdą ciepłe dni i wrócimy na Halę w DG, na Makro w S-cu, etc.

Może inaczej.. nie chcę tutaj żadnej wojny. Pojedźmy tam raz, drugi, trzeci.. zobaczymy jak będzie. Jak będzie spoko, to zostawimy to miejsce na zimowe spoty. Jak będzie wujowo, to będziemy spocić na Plazie.

Spoty w zeszłą zimę odbywały się na Pazie i później był przejazd na Makro czy na Auchan. Wiem, bo byłem na praktycznie każdym spocie w czwartek.

Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport EditionBMW E36 M52B20 Drift Missile CarMitsubishi Colt CJ0 4G13Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
    We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.

友人
    Awatar hwasciur
    Imię: Bartek

Auto: Integra DC5
    Silnik: k20z1

Też byłem na każdym spocie czwartkowym gdy tylko jechaliśmy się ślizgać. Ankieta powinna się odbyć po pierwszym czwartkowym na silesii bo pojedziemy tam o 18 i okarze się że jest dupa bo miejsca na 20 samochodów nie ma żebyśmy w kupie stali. Jak dla mnie miejscówka na silesi nie różni się niczym od tej na plazie, po za tym że na silesii jest nowszy parking i ciężej będzie trafić każdej nowej osobie.

hwasciuR DC5 k20z1

EG3 ---> BB8 ---> DC5