0

PLAZA
IKEA
Silesia City Center (nowy parking)
3 Stawy
Fajnie ma ktoś we łbie jak głosuje i sugeruje sie wynikamiZamieszczone przez hwasciur ➦
Jaki to ma cel ??![]()
D13B2->D16y8
Po przeczytaniu wpisów stwierdzam, że nikt mnie nie przekonał do SCC... ale widzę, że się zakochaliście (niektórzy) w nowej SilesiiJa nadal jestem za Plazą, większość ma bliżej i kilka sprawdzonych ślizgawek dookoła
W zeszłą zimę się sprawdziło i w tą też by tak było... no chyba że zimowe spoty będą polegały na siedzeniu w bunkrze z kolorowymi światełkami i zabawie nimi?
![]()
Eco driving? No, thanks.
Macie problemy jak ja bym narzekał że mam daleko to bym musiał zmienić klub, nigdy nie marudzę mimo że mam 30Km w jedną stronęNa plazie jak dla mnie jest jakoś słabo i zdjęć robić nie można bo się ochrona czepia, w silesii wszystko jak dla mnie ok
![]()
raz się czepili na 3 lataZamieszczone przez Slawer ➦
nie no akurat dojazd do silesi jest fajniejszy niz do plazy bo trasą cały czas i w sandał można dać, do plazy to nawet vitka nie włączeale fakt jest taki że większość ma bliżej.
a jak myślisz wyniki wyborów podawane są po ich zakończeniu bez celowo? Po to by Ci którzy już zagłosowali nie sugerowali wyboru reszcieZamieszczone przez SirSamuel ➦
nie mówie że tak jest, ale mamy demokracje większość wybiera, więc powinniśmy się trzymać głównych zasad. Nie po to Lechu wspinał się na płot
![]()
| Imię: | Jack Torrance |
| Skąd: | DG/Będzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
Myszków w sumie też gdzieś tyle.Jak dla mnie mogloby byc i na Plazie,ale slyszalem ciekawe rzeczy na temat podgrzewanego parkingu na SCC ;] Niby nie ma roznicy,ale jednak zima osobiscie wolalbym przebywac w cieplejszym miejscu niz nasza obecna miejscowka jaka jest parking pod Mrowka,a z tego co sie dowiedzialem to na Plazie nie jest o wiele cieplej niz na MrowceZamieszczone przez Slawer ➦
| Imię: | Patryk |
| Skąd: | Sosnowiec |
| Posty: | 539 |
| Auto: | Volvo/Mazda 3 |
| Silnik: | 1.8 T/1.6 DOHC |
| Moc: | za mało ;P |
Ja bym jednak sie skusił do plazy , dzis bylismy na SCC nie było nas dużo , a z miejscami srednio , no i zimno cos![]()
Dlatego decyduje wiekszosc,a osoby z mniejszosci nie maja nic do gadania ;p
Ty piszesz serio? Jak dla mnie to tam całkiem sporo miejsca było.Zamieszczone przez Piechu ➦
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.