0

PLAZA
IKEA
Silesia City Center (nowy parking)
3 Stawy
ja powiem tak jestem za SCC bo jest ciepło, ale może trzeba by zastanowić się na alternatywną miejscówką ? prędzej czy później ktoś do nas przyjdzie i albo nas wyprosi albo nie wiem co wiec miejsce może się spalić
jestem za SCC, ale po plaza by trzeba częściej
Jako że Plazy od początku nie lubiałam, bo zimą tam tak strasznie wilgocią śmierdz...i to jestem za Silesia![]()
Naczelny skarbnik klubu JDMST.
Zawsze można zrobić: tydzień Plaza, tydzień SCC
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Już tak było z czwartkowymi kiedyś kupa zamieszania tylko .Zamieszczone przez Macioł ➦
mnie tam jedno, byle nie było zimno. zawsze ktoś będzie dojeżdżał dalej a ktoś bliżej, więc katowice wydają się być sensownym rozwiązaniem, zwłaszcza, że dobry dojazd i nie trzeba się po mieście tłuc, bo chyba każdy po trasie dojedzie. Mam tylko nadzieję, że wojny z tego nie będzie![]()
![]()
![]()
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Ja bedzie wojna Hanysy vs GoroleZamieszczone przez sebawo ➦
Jasne że nie bedzie po to jest dyskusja i po to jest ankieta
![]()
| Imię: | Łukasz |
| Skąd: | Brzeszcze |
| Posty: | 1,652 |
| Auto: | Mazda Premacy Sportive |
| Silnik: | 123456 |
| Moc: | 130 KM |
Silesia to sie ma rozumieć ten nowy parking co na środku starego zwykłego wybudowali tak ?ten slimaczek ? czy jak go nazwać ..
jestem za Silesia bo też mamy z Bomcia deczko bliżejno i co nowe to nowe
![]()
tak jest ! zgadzam się w 100% czasami ciężko jest z osiedla wyjechać jak zasypie śniegiem a co dopiero do katowic jechać,Zamieszczone przez Szymon ➦
ja też jestem za plazą zdecydowanie, też jest ciepło i nawet najmniejszego wiatru nie czuć,
po za tym nie wiem czy wam to umknęło że ostatniej zimy większość spotów odbywała się na makro gdzie przyjeżdzała cała banda ludzi na spoty żeby polatać bokami po śniegu a potem ewentualnie kulaliśmy się na plaze, lub z plazy jechaliśmy na makro polatać na rękawie. Więc przenosząc spoty pod silesie cała zabawa pójdzie się jeb.. zresztą napewno będzie tak że część będzie jeździć pod silesie a reszta na sprawdzoną miejscówke.
Bez przesady... z osiedla faktycznie jest ciężko czasami wyjechać, ale trasa raczej zawsze jest przejezdna. Panowie i Panie - nie nadrabiamy 30km żeby dojechać do tych Katowic. Zagłębie, Zagłębiem, ale miejscówka w Katowicach na nowym parkingu jest naprawdę fajna i mówcie co chcecie, ale IMO lepsza aniżeli Plaza. Wiem. Rozumiem. Jest dalej. Ale nie aż na tyle, żeby nie można było tam jeździć co czwartek. Przyjdą ciepłe dni i wrócimy na Halę w DG, na Makro w S-cu, etc.
Może inaczej.. nie chcę tutaj żadnej wojny. Pojedźmy tam raz, drugi, trzeci.. zobaczymy jak będzie. Jak będzie spoko, to zostawimy to miejsce na zimowe spoty. Jak będzie wujowo, to będziemy spocić na Plazie.
Spoty w zeszłą zimę odbywały się na Pazie i później był przejazd na Makro czy na Auchan. Wiem, bo byłem na praktycznie każdym spocie w czwartek.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Też byłem na każdym spocie czwartkowym gdy tylko jechaliśmy się ślizgać. Ankieta powinna się odbyć po pierwszym czwartkowym na silesii bo pojedziemy tam o 18 i okarze się że jest dupa bo miejsca na 20 samochodów nie ma żebyśmy w kupie stali. Jak dla mnie miejscówka na silesi nie różni się niczym od tej na plazie, po za tym że na silesii jest nowszy parking i ciężej będzie trafić każdej nowej osobie.