Cytat Zamieszczone przez hwasciur
ale to dalej nie jest 530/612 (po za tym w juke możesz zrobić takie same mody i skoro to silnik gtra przyrosty sięgają 700-800kunia patrz gtr switzera który hajke robi na kresce) do tego na pierwszym zakręcie takie mitsu leży na dachu, Juke na glebie i 19" w zakręcie będzie dużo lepszy, dziwne masz myślenie, nie ważne co lepsze czy szybsze ważne że mitsubishi. Rozumiem że można być motoryzacyjnym rasistą bo sam jestem, ale bez przesady są rzeczy których podważać się nie powinno. Do tego znajdz mi zdrowego outlandera turbo za 35 tysi z 2011, nie ma bo już nie produkują.
hwasciur - ja tylko porównuje koszty... taki Juke pewnie będzie kosztował pod 300.000 zł (jak nie więcej) ... chodziło mi o to, że za dosłownie grosze (w porównaniu do poprzedniej kwoty) można mieć samochód o połowę większy także w klasie SUV robiący setkę w 5,5s... nawiasem mówiąc przy większych inwestycjach z tego silnika można wyciągnąć nawet powyżej 1000KM ;-)
dla mnie owy Juke GT-R to przerysowana karykatura samochodu, który powinien być traktowany jako fun car (który jest bardziej "fun" niż "car")
nie ważne co lepsze czy szybsze ważne że mitsubishi
i tutaj się nie zgodzę jest wiele lepszych samochodów..., choć akurat w geniusz konstruktorów silnika mitsubishi 4g63t żaden miłośnik motoryzacji nie powinien wątpić - ja mimo wszystko nigdy się na samochód z tym motorem nie skuszę