0
Dzisiaj zatankowałem na bliskiej za 5.17pln. Ale to stacje które mają paliwo z orlena właśnie.
Btw. spalanie 8,7l - sporo miasta, trochę trasy i trochę pałowania na kreskach.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
podwyzki beda jeszcze na pewno przed listopadem i "wszystkimi swietymi" i Bozym Narodzeniem tak czy siak LPG i PB ida w gore razem ;>
cena gazu nie schodzi poniżej 2.70 zł za litr - jak tak dalej pójdzie - będzie można zapomnieć o oszczędzaniu, ponoć cena 4 zł jest jak najbardziej realna, a wówczas pozorna oszczędność rzędu 20% będzie tylko pozorna![]()
| Imię: | Mateusz |
| Skąd: | Górki Śląskie/Rybnik |
| Posty: | 1,489 |
| Auto: | Honda Civic EG5 |
| Silnik: | D16Z6 |
| Moc: | 140KM |
Dzisiaj Shell 2,89zł za LPG... Jak tak dalej pójdzie to sie mocno ale to mocno wkur*ie... Poświęciłem zdrowiutki silnik, założyłem gaz żeby jakoś w ekonomicznie jeździć na tą Politechnikę i się dobrze wykształcić, a tu zaraz LPG będzie wychodził drożej niż benzyna...
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
4 PLN za LPG coraz bliżeji już gazownicy nie będą się jarać, że za stówkę mają pełny bak
![]()
Bo to Polska, tu na wszystko się znajdzie takie rozwiązanie, żeby człowieka udupić.Zamieszczone przez Jarzomb ➦
Jak lpg będzie za 4 pln, to benzyna będzie pewno za 7.
Nie wszyscy na pelnym baku przejada 600 km ;]Zamieszczone przez Shcopek ➦
Shcopek zabieraj na czwartkowego spota kase na paliwo bo paliwo u Nas na Orlenie jest po 5.09zł![]()
W Myszkowie na Orlenie dziś też po 5.09, z radości az do pelna zalalem
Send from Samsung Galaxy S2
Na Lotosie w Będzinie - trasa na Warszawę - w dniu dzisiejszym 5,15pln.
Zatankowane za 50pln.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.