0
co¶ mi z ty³u buczy podczas jazdy, skrêcam w lewo przestaje, a jak skrêcam w prawo to siê nasila; czy to jest ³o¿ysko?? a jak nie, to co to mo¿e byæ?? ratunku![]()
| Imiê: | Piotrek |
| Sk±d: | D±browa Górnicza/Bêdzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczaj±ca |
£o¿ysko raczej huczy ni¿ buczy ... Ciê¿ko to przez net stwierdziæ. trzeba by pos³uchaæ .
miêdzy buczeniem a huczeniem niewielka ro¿nica ;]
A przy mocnych czy przy lekkich skrêtach? Mo¿e byæ tak, ¿e lewe tylne ³o¿ysko przy skrêcie w prawo jest na tyle obci±¿one, ¿e zaczyna ha³asowaæ...
je¿eli jazda na wprost,skrêt w prawo...buczy,szumi itp.,a przy skrêcie w lewo ustaje to prawdopodobnie prawe tylne ³o¿ysko masz do wymiany z tego wzglêdu,¿e skrêcaj±c w³a¶nie w t± str. co nie huczy doci±¿asz te w³a¶nie ³o¿ysko i szum ustaje.Przy jakiej prêdko¶ci zaczyna buczeæ?Czy jak jedziesz szybciej to te¿ ha³as siê nasila?
im szybciej tym glosniej rano kupuje lozysko i jade wymienic ja osobiscie stawiam na tylne lewe kolko ale zobaczymy rano bo halas lubi oszykiwac![]()
Daj pó¼niej znaæ, co i jak. W dodatku napisz ile da³e¶ za ³o¿ysko.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
wymienione lozysko tylne lewe kupilem orgale nie pamietam nazwy juz nfk skf nie pamietam dokladnie i dalem za nie 200
ale najwazniejsze ze juz trybi jak trzeba
![]()
pewnie SKF jest dobre i drogieZamieszczone przez Fisher ➦
Qcze dziwne ¿e tylne lewe ³o¿ysko mia³e¶ do wymiany;/ ja w przypadku przedniego prawego w³a¶nie przy doci±¿eniu go mi nie bucza³o czyli jak skrêca³em w lewo
![]()