0
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
No ja wam chyba kącik gospodyń miejskich założę. Koniec tego OT![]()
Pit tylko pod warunkiem, że będziesz tam razem z nami urzędował![]()
Witam wszystkich !
Krzysiek z Sosnowca
Siema Krisu
dobrze kojarze s14a do driftu ?
wbijaj na spotajak to poskładasz, odbywają się czwarteki o 18 pod Halę Sportową w Dąbrowie G, musisz się pochwalić bo naprawdę jest czym
Witajcie....Michał z Wielkopolski się kłania - a dokładnie z okoic Piły. Jestem tu od wczoraj ale widzę, że społeczność jest SPOKO, a samo forum przyjazne i robi się coraz ciekawiej.
Tak więc WLKP pozdrawia wszystkich
Witam!
Dawid z tej strony , kolejny zrzeszony przez Szkopka i przeniesiony z KHŚ.![]()
no witamy. Trzeba jeszcze reszte przyciągnac
![]()
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Daczer, nie zawstydzaj mnie
Dymek00 z Myszkowa już chyba wszyscy są. Muszę jeszcze z Chmurą pogadać
Drive-R zapraszaj swoich znajomych z Wielkopolski, niech się rejestrują tutaj![]()
Tak od nissana
Chętnie podjadę jak tylko będzie gotowy ale to jeszcze długa droga... na chwilę obecną klatka już w aucie, środek prawie gotowy pod malowanie no i graty już wszystkie są poza gumami do zawiechaZamieszczone przez hwasciur ➦
Postaram się też wpaść jakoś wcześniej,chociaż na 18 moge się nie wyrobić po robocie.
Pochwal się Nissanem na forum. Bardzo chętnie bym oblukał takiego driftowozaZamieszczone przez krisu ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.