0
Witam,
Z tej strony Paweł z Sosnowca))) chętnie wpadne na wasz jakiś spocik
![]()
SiemankoZamieszczone przez kila ➦
![]()
Oczywiście zapraszamy na spoty i zapraszamy do pochwalenia się autem na forum![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Cześć wszystkim, i do zobacznia![]()
Witam, Przemek czarna preluda 3g
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Dobrze kojarzę ze z b20 i lakier czarny ale z taką zajebista perłą ? Byłeś kiedyś na spocie pod halą w D.G.Zamieszczone przez ViruS ➦
? Powitać również Negra i wszystkich nowych. Mamy nadzieję że wam się tu spodoba
![]()
Siemanko, Zbyszek z Sosnowca z tej strony.
Dostałem wczoraj, pod makro, ulotkę od kogoś z forum. Wchodzę patrzę, a tu zajebiaszcza stronka
Pozdrowienia!
| Imię: | Piotrek |
| Skąd: | Dąbrowa Górnicza/Będzin |
| Posty: | 2,899 |
| Auto: | Nissan Primera |
| Moc: | Wystarczająca |
Zbynio powitać serdecznie, no i dzięki za opinie :! Mamy nadzieję że zostaniesz na dłużejZamieszczone przez Zbynio ➦
![]()
| Imię: | Mateusz |
| Skąd: | Górki Śląskie/Rybnik |
| Posty: | 1,489 |
| Auto: | Honda Civic EG5 |
| Silnik: | D16Z6 |
| Moc: | 140KM |
Witam! Jestem Mateusz z okolic Rybnika.Może ktoś kojarzy moje auto z forum KHŚ, a może nie. W każdym razie gdybyście w okolicach gliwickiej Politechniki albo w Rybniku widzieli czerwone jajco z lotką Ćpuna i białymi felami, to ja jadę. Pozdro