0
To kiedy zamieniasz Niemca na Japończyka? SiemkaZamieszczone przez kaisa ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
| Imię: | Przemo |
| Skąd: | Sosnowiec (Zagłębie) |
| Posty: | 5,699 |
| Auto: | EE9, RD8, GG8 |
| Silnik: | B16a1, B16a, k20a4, l13 |
| Moc: | 150+, 135 |
Welcome everybody![]()
Jak Yendrek kupi civiczke i dostane jego accorda :Zamieszczone przez Gierade ➦
![]()
No to się wszystko wydałoZamieszczone przez kaisa ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
hehe anoZamieszczone przez Gierade ➦
zawsze wolalam niemca, dopoki nie wsiadalam do Yendrka ( mojej przyszlej
) accordki i nie wcisnelam gazu do dechy
![]()
Te Japońce już tak mają. Najpierw "nie!" bo to Japończyk, a później nie chce się z niego wysiadać.Zamieszczone przez kaisa ➦
ja nigdy nie podchodzialam do tego " bo to japonczyk" ale masz racje, nie chce sie z niego wysiadacale zabral mi skubany go no
![]()
Ja mialem kupywac audi a4/Seat leon/Astra II ale wsiadlem do Acco i to bylo cos innego![]()
ja chcialam Golfika 4, ale mialam dokladnie tak jak ty wsiadalam i WOW, teraz tylko musze go miec dla siebie![]()