0
Witam, wszystkichMaciek z tej strony
pewnie czesc osob kojarzy ze spotow KHS
Był civic byl dziadkowoz Octavia bylo e46teraz Vectra mam nadzieje ze w niedalekiej przyszlosci bedzie jakas ceerka
Pozdrawiam
| Imię: | Marek |
| Skąd: | Toruń/Grudziądz |
| Posty: | 112 |
| Auto: | Stanced Honda Civic EK3 |
| Silnik: | D15Z6+ |
| Moc: | whooyyy koniów mam :D |
Witam wszystkichna imię mi Marek, ale wszem i wobec znany jako Kudłaty i pogromca Forfitera
Mieszkam w Toruniu, ale urodzony w Jastrzębiu-Zdroju, w tamtych czasach za dzieciaka mieszkałem na Pniówku
Ojciec był górnikiem na kopalni Pniówek
Zaproszony tutaj przez Marek83
Czym jeżdżę? Honda Prelude BB3 '93 z jeszcze F20A4+
Pozdrawiam!
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Witamy Cię Marku. Coraz więcej osób na forum spoza woj. Śląskiego. Mamy już Krakowianina, bodaj dwóch Wielkopolan. Witamy kolejną osobę z daleka, ale u której płynie krew rodem z naszych okolic. Pozdrawiam![]()
witamKudlatyMiSsfajnie, że udało Ci sie dotrzeć na nasze forum.
Witka, Michał jestemCzy mam wrażenie czy kilkoro z Was co najmniej kojarzę z ckpl?
![]()
Jest duża szansaZamieszczone przez billiejoe ➦
![]()
Siemka![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Tam jest mnie zdecydowanie więcej, ale mam nadzieję że tu też będzie wiele okazji na konstruktywne dyskusje![]()
| Imię: | Paweł |
| Skąd: | Myszków / Oświęcim |
| Posty: | 1,771 |
| Auto: | Honda Civic MB3 dzifko |
| Silnik: | D15Z8 |
| Moc: | 114 |
Pewnie mnie na przykładZamieszczone przez billiejoe ➦
![]()
Ciebie Shcopek z avatarka kojarzę![]()
| Imię: | Marcin |
| Skąd: | Beuthen Oberschlesien |
| Posty: | 913 |
| Auto: | Mitsubishi GTO TT |
| Silnik: | 6g72TT |
| Moc: | 320KM |
Witam, Marcin z tej strony. Możecie mnie kojarzyć z oficjalnego klubu Mitsubishi - Mitsumaniaki, na którym jestem członkiem grupy moderatorskiej. Posiadam dwa miśki - Carismę II 1.6 16v 99KM i Galanta EA5W 2.5v6 24v 163KM.![]()