0
No i po tajnych modach Panie Szprocik![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
No w końcu namierzyłem ten wątek :cheesy:
Witam wszystkich nowych oraz zasiedziałych Userów tego forum.
Mam na imię Jacek a Ci którzy mnie znają mówią do mnie Dżejk.
Na co dzień jeżdżę toyotą Avensis t27 kombi 2,2 D-CAT i coś tam w niej modzę :grin:
Na razie się rozglądam i poznaje to Forum, niebawem zacznę coś pisać i postaram się założyć swój własny wątek T27 Carbon'arra by Dżejk Zet![]()
Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich
Witam wszystkich Forumowiczów,
Jestem Piotr, od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem najpiękniejszych 175 kucy jakie kiedykolwiek było mi dane dosiadać.
Wielki fan Japończyków, chociaż do tej pory były trzy polonezy i felcia...
Dopiero zaczynam przygodę z Celicą, zapewne nie będzie łatwo, ale myślę, że wspólnie damy radę!
Pozdro
Witam.Nazywam się Damian.Może niektórzy mnie kojarzą ze spotów na których czasem się pojawiam zieloną corollą.Mam nadzieję że będe tu często zaglądał bo lubie Japończyki.Pozdrawiam
Hej, jestem Darek, z Zagłębia dąbrowskiego (DG), na codzień jeżdżę Civic VI Aerodeck, dołączam do Forum i mam nadzieje podjechać na najbliższy spot Hond.Pozdrawiam wszystkich
| Imię: | Jack Torrance |
| Skąd: | DG/Będzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
A gdzie to takie spoty samych HOND som ??Zamieszczone przez Niebieski65 ➦
był rok temu w tarnowie taki zlot![]()
SiemankoNazywam się Kuba i śmigam swoją Preludą po Wawie już od jakiegoś czasu
![]()
"P4uk4 vel Laser vel Laserowa P4uk4 AKA Licznikowy Investor (No i Play 4 UK, gdzieniegdzie PUK PUK)
Siemano wszystkim świeżym userem.
Zapraszamy na spoty