0
Powitać wszystkich nowych forumowiczów![]()
| Imię: | Bartek |
| Skąd: | Głogów / Wrocław |
| Posty: | 3 |
| Auto: | Suzuki Baleno II 1.3 GS |
| Silnik: | G13BB |
| Moc: | 85 |
Siema wszystkimMelduje się Żbiku z linii Głogów-Wrocław.
Teraz kiedy miniecie się z czarnym Baleno II GS któremu niemiłosiernie zgrzyta dwójka, będziecie wiedzieć, z kim macie do czynienia
Zarejestrowałem się, bo mimo szczupłej (jeśli nie powiedzieć - nieistniejącej niemal) kieszeni marzę o tym, żeby coś z mojego Balerona wyrzeźbić, co by nie było wstydu na spotach. Coś niecoś o mechanice wiem, ale trochę mam za dużo braków w teorii i katalogu.
Serwus! Forum "stalkuję" co prawda już jakiś czas, ale wypadało by w końcu się przywitać i zacząć nabijać licznikNa imię mam Mariusz, mieszkam w Pruszkowie k. Warszawy. Na integracje poza forum mocno nie liczę, zdążyłem się już zorientować, to większość użytkowników pochodzi z południowej Polski, ale kto wie, może uda się coś rozkręcić w moich okolicach
see you around!
Cześć, mam na imię Norbert, pochodzę i mieszkam w Rzeszowie. W rodzinie od zawsze były japońskie samochody, ja dopiero teraz zszedłem na ten trop, obecnie jeżdżę Toyota Corolla E12, wcześniej jeździłem Fiatem Punto II 1.9 JTD.
Pozdrawiam.
Witam,
mam na imię Edyta, mieszkam obecnie we Włocławku,
jestem szczęśliwą posiadaczką Hondy Civic EG8, choć
bardziej przypomina EG9
Bardzo miło mi Was poznać
Pozdrawiam serdecznie
Witam,
mam na imię Łukasz , Włocławek to moje miejsce zamieszkania, od 6lat posiadam Hondę Civic piątej generacji ,pierwsze auto i pewnie cieżko będzie się z nim rozstać , kiedyś przypominała rydwan teraz już trochę mniejPozdrawiam wszystkich na tym forum
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Witam Wszystkich
Michał z Częstochowy 30 latek.
W moim posiadaniu Klasyk Subaru Impreza w wersji GL Sport 1996 rocznik.
Witamy i zapraszamy do pokazania Subarynki![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Witam wszystkie forumowiczki :* i pozostałych także. Jestem Robert pracuje jako mechanik, lubię psy i mam wilczura. Pozdrawiam