0
Witam wszystkich
Witam wszystkich
Rafał pochodzę z "pyrogrodu".
Parę tygodni temu stałem sie posiadaczem białego Mitsubishi Colt Ralliart z konca grudnia 2008 wiec postanowiłem założyć konto tez na tym forum. Na starcie zrobionych pare małych modów (wskazniki temp. cisn oleju oraz temp silnika). W planach konkretniejszy zawias, nowy soft.
Pozdrawiam wszystkich
siema, gdzieś to kupił ?bo ciekawie wygląda, a na allegro ani jednej sztuki nie ma
najlepiej opisz autko na forum![]()
Wchodzę, pękają szyby, głośniki Toshiby, Biała Honda, tak to wygląda, nic na niby ...
Witam, na imię mi Michał (Klin) od paru lat jeżdzę Hondami, a dokładnie Prelkamipierw była czarna F20A4, a od roku wożę tyłek w niebieskim H22A
Na forum jestem od jakiegoś czasu, ale wypadałoby się w końcu przywitać. Pozdro!
Witamy, witamy i do założenia tematu zachęcamy![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
klin no wstydzilbys sie :-)
Zamieszczone przez hwasciur ➦
![]()
![]()
| Imię: | Klaudiusz |
| Skąd: | Wola |
| Posty: | 26 |
| Auto: | Nissan Almera GTI N15 |
| Silnik: | 2.0 |
| Moc: | 173 km i 209 niutkow |
witam wszystkich jdmowcow,a zwłaszcza tych których poznałem na spocie
Cześć, jestem Piotrek i od maja pracuję nad swoim pierwszym japońcem - żółtym ITRem z JDM frontem. Zauważyłem, że forum jest mocno "południowe" ale mam nadzieję, że znajdzie się miejsce dla jeszcze jednego Pyrusa![]()
pewnie juri! witamy na JDMST i zapraszamy do pokazania ITR'a rosnie nam Integra squad!
Siema wszystkim,
jestem nowy na JDMST i pewnie najmłodszy (16 lat). Ale JDM jest i był ze mną praktycznie zawsze i cieszę się, że mogę tu być z Wami
Ale jestem już dobrze znany od dawna na dwóch innych forach JDM (nie podaję nazw, bo chyba nie można).
Mimo braku auta, staram się często bywać na spotach i tam też jestem w miarę kojarzony
Więc witam i![]()