Cytat Zamieszczone przez tmx89
gorna przednia w Is200 mam raczej tylna gorna by mnie interesowala oraz inne a nie 2.0 V6 tylko 2.0 R6
ale wtopa faktycznie R6 no ale tak to jest jak sie siedzi tylko w VAG grupie ok damy znac

--- Aktualizacja. Poprzedni post: o 17:45 ---

Cytat Zamieszczone przez Gress
interesuje mnie koszt p³yty pod silnik do civic 96-00
dzis odpowiemy

--- Aktualizacja. Poprzedni post: o 17:45 ---

Cytat Zamieszczone przez axello
Wszyskie góra, dó³ przód, ty³. Mam 1.5 ale z 2.0 tez pasuje.
odpowiemy tak szybko jak to bedzie mozliwe

--- Aktualizacja. Poprzedni post: o 17:46 ---

gorna przednia w Is200 mam raczej tylna gorna by mnie interesowala oraz inne a nie 2.0 V6 tylko 2.0 R6
odno¶nie lexa na ty³ na t± chwilê mamy w ofercie z firmy MEGAN RACING alu rozpórkê 450z³ do zamówienia termin na zapytanie po niedzieli,jesli oczywiscie bylo by wiecej chetnych na Panski model mozemy partycypowac w cenie,co do innych firm jesli bedziemy mieli w ofercie odezwiemy sie ale typowo tanich firm brak za powazne auto

--- Aktualizacja. Poprzedni post: o 22:44 ---

cos do Lexusa IS200 sie znajdzie ?
zapomnielismy o innym producencie oczywiscie firma ULTRA RACING(MALEZJA) stal czarna weglowa ale znacznie l¿ejsza np od wiechers sport 440z³ do zamówienia ponizej zdjecia:

http://www.ultraracing.my/catalog/im...ox_default.jpg

i taka sama sytuacja im wiecej chetnych na lexa tym lepsza cena napewno byla by chodz ta i tak jest dobra

termin po niedzieli bysmy znali

--- Aktualizacja. Poprzedni post: o 22:49 ---

odnosnie pozostalych pozycji do lexa ponizej:

dolna rozpórka przednia ULTRA RACING UR-LA2-170 - 832z³

dolna rozpórka przednia ULTRA RACING UR-LA2-171 - 832z³

rozpórka do ¶rodka regulowana ULTRA RACING - 550z³

tylne dolne rozpórki ULTRA RACING 4-punktowe UR-RLS4-1238P - 436z³/kmpl

http://www.ultraracing.my/catalog/im...ox_default.jpg

rozpórki ULTRA RACING tzw."fendery"3-punktowe lewa i prawa strona - 744z³/kmpl

dolna przednia rozpórka ULTRA RACING mocowana w 4-punktach - 682z³

dolna przednia rozpórka ULTRA RACING mocowana w 3-punktach - 682z³

tylne dolne rozpórki ULTRA RACING 4-punktowe UR-RLS4-468P - 436z³/kmpl

--- Aktualizacja. Poprzedni post: o 23:21 ---

równiez tylna rozpórka alu firmy VIVID RACING - 584z³ termin po niedzieli mo¿e byæ nam znany

--- Aktualizacja. Poprzedni post: 14-06-2014 o 23:24 ---

p³yta 2mm stal giêta ochrona silnika i skrzyni biegów waga 12,6kg ponizej zdjecie plyty - 649z³ termin po niedzieli bêdzie nam znany

odnosnie opisu plyty:

Os³ony SHERIFF
s± produkowane w nowoczesnej fabryce firmy Metalloproduktsja
w Sankt Petersburgu.

Nasz dostawca produkuje rocznie milion os³on a katalog liczy ponad 1000 rodzajów do wszystkich samochodów je¿d¿±cych aktualnie
w Europie. Os³ony SHERIFF s± wykonane z blachy stalowej, aluminium lub stali nierdzewnej w oparciu o fabryczn± dokumentacjê samochodów. Dziêki temu pasuj± bez wiercenia i spawania. Odbiorcy os³on zwracaj± uwagê na szczeliny ch³odz±ce miskê olejow± oraz przemy¶lnie wykonane otwory do spuszczania oleju i wymiany filtra.

Zabezpieczenie podwozia przed bezpo¶rednim uszkodzeniem to tylko jedna z wielu funkcji. Os³ony s± ¶wietnym zabezpieczeniem przed kurzem, wod±, drobnymi kamykami, które w wielu samochodach dostaj± siê do komory silnika w³a¶nie od do³u i mog± spowodowaæ uszkodzenia. Warto wspomnieæ przed zim±, ¿e gro¼ne dla auta s± nie tylko koleiny
i bry³y lodu ale i dzikie zwierzêta, które bêd± szukaæ ciep³a pod mask±. Os³ona skutecznie utrudnia im dostêp do odpoczynku
na g³owicy i podgryzania kabli.

Kto skrupulatnie zapisuje wydatki na paliwo prze¿yje mi³± niespodziankê. Os³ona na tyle wyg³adza aerodynamikê podwozia,
¿e odczujemy spadek zu¿ycia paliwa przy przejazdach pozamiejskich.

Namawiamy do zakupu os³on do samochodów osobowych, które najczê¶ciej s± najni¿sze i maj± najs³absze zabezpieczenie spodu,
do samochodów dostawczych, którymi je¿d¿± zwykle handlowcy
i inni pracownicy, do samochodów 4x4 i pickup, które ciê¿ko pracuj±
na budowach, wreszcie do wszelkich samochodów rekreacyjnych.

zdjecie plyty w Pana aucie:

--- Aktualizacja. Poprzedni post: o 00:06 ---

Cytat Zamieszczone przez axello
I do Mazdy 323f BA?
odno¶nie rozpórek do Pana auta:

przednia górna aluminiowa firmy AUTO STYLE (HOLANDIA) - 245z³ do zamówienia termin bêdzie znany po niedzieli

rozpórka przednia górna stalowa wiechers sport (NIEMCY) - 396z³ termin ok.7-10dni roboczych

rozpórka przednia górna alu polerowana wiechers sport (NIEMCY) - 612z³ termin ok.7-10dni roboczych

rozpórka firmy SANDTLER alu polerowana - 359z³ do zamówienia termin po niedzieli mo¿e byæ nam znany

Rozpórka górna stalowa ULTRA RACING(MALEZJA) - 499z³ do zamówienia termin po niedzieli mo¿e byæ nam znany

rozpórka dolna przednia ULTRA RACING - 432z³

rozpórka dolna tylna ULTRA RACING - 295z³

rozpórka tylna górna ULTRA RACING - 499z³

--- Aktualizacja. Poprzedni post: 15-06-2014 o 00:38 ---

odnosnie plyty termin realizacji do 90dni poniewaz firma nie ma zamowien na ten model i musi wyprodukowac partie p³yt