0
poszukuje lakieru w takim wlasnie kolorze z tym ze nie chodzi mi o taka perle ktora zalatuje koscia sloniowa a taka ktora bêdzie razi³a w oczyo ile wiecie o co mi chodzi.
na chwile obecna na pierwszym planie mam kolor pearl starudst white z palety kawasaki.
jakies propozycje?
honda championship white ??
Sprzedam: Graty z Accord Type R. klik Kontakt PW.
emce ja wiem doskonale o co chodzi, jak szuka³am swojego koloru to mia³am ten sam dylemat, je¶li nie chcesz ¿eby zalatywa³o ¿ó³tym to nie szukaj per³y, bo ka¿da per³a ma w sobie dodatek ¿ó³ci, krystaliczno¶æ robi xyralic i lakieru z takim dodatkiem szukaj, albo niech ci namieszaj±
moja historia wygl±da³a tak, ¿e ka¿dy fabryczny lakier jaki znalaz³am pan w mieszalni mi pokazywa³ jego sk³adniki po kropelce, tam gdzie by³ sk³adnik ¿ó³ty, lakier odpada³, ostatecznie kolor sama namiesza³am![]()
W³a¶nie w tych ¿ó³tych/z³otych drobinkach ca³y urok per³y![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.