0
| Imię: | Marcin |
| Skąd: | Beuthen Oberschlesien |
| Posty: | 913 |
| Auto: | Mitsubishi GTO TT |
| Silnik: | 6g72TT |
| Moc: | 320KM |
Powiem tak, jakbym miał kolegów do piłki to przyjechałbym jutro w wyśmienitej formie. Niestety nie mam. Wszyscy zajęci są pracą, studiami, dziewczynami, itd. Ja jakoś jestem zajęty żoną, studiami, kapitalnym remontem mieszkania, własną działalnością gospodarczą, spotykaniem się ze znajomymi i grzebaniem przy aucie, a do tego mam ogromną ochotę na sporty. Da się to połączyć? Pewnie...
Co do piłki, mam "piłkę" - gadżet z PEPSI. Jest do dupy, ale na wszelki wypadek wezmę.
Mam nadzieję, że są tam warunki na korki? Jeżeli nie, to nie mam w czym grać.![]()
wez pilkeprzynajmniej nie będzie zaskoczenia ze nie mamy czym pokopać.. Tak, są tam warunki do korków można grac w halówkach i w korkach ale lepiej w korkach tak szczerze mówiąc
![]()
Kuzi piłka może być byle jaka, z nas też piłkarze nie sąJa tam będę grał w starych adidasach bo obuwia sportowego nie posiadam
![]()
ja nie gram bede spał
Żyję ale cierpię![]()
Później wrzucę kilka zdjęć![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
dobrze było
Z borsem się zgramy i będzie jakiś poziom za kilka spotkań :p
Nie moc silnika, a technika czynią z ciebie zawodnika![]()
| Imię: | Marcin |
| Skąd: | Beuthen Oberschlesien |
| Posty: | 913 |
| Auto: | Mitsubishi GTO TT |
| Silnik: | 6g72TT |
| Moc: | 320KM |
Powiem tak: z dawnej formy prawie nic nie pozostało. Dokładność - kiepsko, rozeznanie na boisku - zero. Niech to szlag... Jedyne co mi przypomniało o dawnym sobie to styl w jaki zdobyłem swoją jedyną dzisiaj bramkę.Mam nadzieję, że będziemy się często na piłce spotykać, bo brakowało mi tego jak cholera...
ogólnie myślę, że można wypad zaliczyć do udanychformy co prawda zero.. ale co tam..
ważne ze znalazło się parę odważnych ludzi, którzy nie bali się pobiegać trochę
![]()
ahh nie musiałeś o nas wspominać heheheZamieszczone przez Pawwelll ➦
Fajnie było, jak poprawimy tylko :
-zgranie zespołu
-podania
-strzały
-obronę
-strategię
-pressing
-kondycję
To będzie nam to lepiej wychodzić![]()
Nie moc silnika, a technika czynią z ciebie zawodnika![]()