0
Czy ma ktoś może dostęp do lepszych cen niż powszechnie są dostępne ?
Konkretnie chodzi mi o końcówki drążków do Hondy Concerto 1.5
Jakby Ktoś miał proszę o info![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
1. Co sądzisz o tej firmie ruville ?
2. Ty tam pracujesz/ twój sklep ? czy po prostu tam kupujesz![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Aharozumiem. Myślę, że w najbliższym czasie się do Ciebie odezwę
Macie to na stanie i czy muszę tam jechać odebrać czy mógłbyś mi to wziąć i od Ciebie bym to odebrał ? (bo widzę ze jesteś albo z Będzina albo z czeladzi
to bym miał bliżej)
Prowadzimy sklep internetowy, także na stanie jako tako fizycznie tego nie mamy.
Zamawiasz u mnie, a ja Ci się staram to na najbliższy termin ściągnąć. Odbierasz na spocie, albo gdzieś w Będzinie w umówionym terminie.
Jak będziesz potrzebowałem, to pisz śmiało.
Okey jak dostane wypłatę to się odezwę do Ciebie![]()