0
Witam serdecznie, mam na sprzedaż komplet hamulców przód do Civic'a VI gen. w b.dobrym stanie oraz dokładkę przód przed lift też do VI gen. w dobrym stanie. Jedno i drugie odkupiłem od użytkownika tego forum lecz zanim zdążyłem je zamontować to sprzedałem hanie a teraz robię porządek w garażu i muszę się tego wszystkiego pozbyć. Więcej info na PW.
Hamulce komplet 50zł
Dokładka 60zł
Odbiór najlepiej osobisty. Możliwość dowiezienia po feriach na teren Bytomia - gratis
.
Foto. Żeby zobaczyć powiększone zdjęcia klikajcie w "Zobacz Całą galerię".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zobacz całą galerię |
Ostatnio edytowane przez Prezes ; 28-01-2014 o 22:30
Przed czy polift dokładka
wygląda na przedlifta coś o hamplach więcej? Jaki rozmiar, jaki stan? choć po cenie złomu to pewnie do remontu
![]()
Są po cenie złomu hample ale nie sa złomem tylko sa dobre... Odkupione od Jimijoe ale nie zdążyłem ich zamontować sa w dobrym stanie a rozmiar nie wiem dokładnie wiem tyle że do mojej seryjnej VI gen były jak mechanik stwierdził "za duże"... Mogę pomierzyć je jeśli chcecie??Dokładka przedlift, jest już zarezerwowana i mam nadzieje że pójdzie.
Hample oddam jak najszybciej bo strasznie zawadzają w garażu... ;P Były w całości ale "spece" jak próbowali załozyć to rozmontowali i z powrotem dostałem w częściach ale podobno wszystko jest... Też mi się tak wydaje
--- Aktualizacja. Poprzedni post: 28-01-2014 o 21:15 ---
Podbijam temat hampli!!! Jesli ktos bylby chetny to pisac bo szkoda je oddac na zlom a chyba tak zrobie bo mi przeszkadzaja!!!!
Ostatnio edytowane przez Prezes ; 28-01-2014 o 22:29