Cytat Zamieszczone przez vipek_pl
Najchętniej to bym je cale spolerował Rotor jesli nie do polerki to do odmalowania
jeśli oddasz je do polerowania to nie ma sensu byś je czyścił z lakieru zajmie sie tym zakład do którego oddasz
jeśli już chcesz sie bawić w czyszczenie to polecam środek Scansol, na pedzel dobrze usuwa stary lakier i jest wydajny.

Cytat Zamieszczone przez janekpower
Ja malujać swoje ats 15" na zime wydalem na same materialy 150 zl. A kaj tam robocizna. 4 puszki podkladu szlifowanie podkladu, baza 4 puszki, klar 4 puszki 12h roboty z wyczyszczeniem i drugie 12h schniecie all. jeszcze powinna szpachla z amelinium dojsc ale po 6 h samego czyszczenia juz nie mialem ochoty na nic. wyszlo srednio ale na zime w sam raz.
i ja takie coś mega chwale ! sam robiłem już kilka kompletów felg i uczyłem się na błędach dużo materiału na to ci poszło. dojdziesz do wprawy to obstawiam że zaoszczedzisz połowe tych sprayów

kiedyś kolega oddał mi do poeksperymentowania swoje Borbety w kiepskim stanie :

przed:

Po :
[url=https://flic.kr/p/eaRBkv]

za jaka kase ? zwrócił za materiał i coś dorzucił bo eksperymentowałem polerke rantów też robiłem.

Problem z felgami kolegi vipek_pl jest to że cieżko by było pistoletem dojść w zakamaarki tych ala BBSow dlatego lepszy byłby proszek które wszedzie wlezie

choc osobiscie nie jestem fanem i zwolennikiem proszku