0
| Imię: | Marcin |
| Skąd: | Beuthen Oberschlesien |
| Posty: | 913 |
| Auto: | Mitsubishi GTO TT |
| Silnik: | 6g72TT |
| Moc: | 320KM |
sprzedam NOWĄ bardzo szybką kartę Kingston SDHC 4GB za 25 zł oraz używaną kartę SD 32GB za 20 zł
Byłbym zainteresowany tą SDHC 4GB![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Gierade, karta jest nowa - wyciągnąłem ją z opakowania, wgrałem najnowszą AutoMapę 6.8.0 EU, chciałem włożyć do świeżo kupionego Larka FreeBird 50.3 i... okazało się, że jest slot na MicroSD, a nie na SD jak w starym Larku 35.6. Jeżeli Ci pasuje takie pięciominutowe używanie to zabiorę kartę na spota na Pogorii...
A napisz mi jeszcze jakiej firmy?Nie, nie przeszkadza mi toZamieszczone przez kuzi ➦
Tylko fajnie gdybyś miał do niej te pudełeczko.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Kingston SD HC 4GB SD4
| Imię: | Jack Torrance |
| Skąd: | DG/Będzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
32GB jak dobrzep rzecYtalem to biore ;-)
dobrze przeczytałeś![]()
| Imię: | Jack Torrance |
| Skąd: | DG/Będzin |
| Posty: | 2,456 |
| Auto: | Osobowe |
| Silnik: | Mechaniczny |
| Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
Karty zabieram ze sobą na jutrzejszego spota: https://forum.jdmstyle.pl/showthread....=8683#post8683