Wątek: B: fidanza poduszki pouliretan, Vision, hample 262, chłodzenie oleju i inne

ユーザー
    Awatar jimijoe

Auto: jakieś

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

B: fidanza poduszki pouliretan, Vision, hample 262, chłodzenie oleju i inne

Na sprzedaż części, które zalegają:

1. Poliuretanowe poduszki silnika Avid Racing lewa + prawa z łapami do b-serii. Były zamontowane u mnie przez kilka tys. km ale dla mnie były za twarde i wróciłem do seryjnych. Są w stanie niemalże idealnym, wystarczy wyczyścić - 500 zł.

2. Zestaw chłodzenia oleju, zakute przewody, relokator filtra z filtrem Knecht i 8-rzędowa chłodniczka oleju. Całość u mnie chodziła ok. 2 tys. km. Zrezygnowałem gdyż miałem problem z uzyskaniem odpowiedniej temp oleju. Zestaw idealny pod b-serię z turbo 450 zł.

3. Zaciski z klockami + nacinane tarcze 262 4x100. Zaciski w pełni sprawne, klocki prawie jak nowe, tarcze bez rantu. Całość działała u mnie przez ok. tysiąc km ale na moją moc zestaw był troszkę za słaby i przeszedłem na rozmiar 282 – 250 zł.

4. Seryjny używany gril w bdb stanie – 40 zł.

5. Lekkie koło zamachowe Fidanza do b-serii, koło używane, nie wiem ile, dla mnie było za lekkie i przeszedłem na lekko odelżone seryjne – 300 zł.

6. Wtryski 370 – 2 mają uszkodzone plastykowe kapturki na wtryskiwaczu – 100 zł.

7. Czerwone kable rozruchowe + czarne separatorki z Visiona używane przez kilka tys. km. – 150 zł.

8. Nieużywane łańcuchy przeciwśniegowe 13” – 30 zł.

Do wszystkich cen należy doliczyć przesyłkę. Można delikatnie negocjować ceny. Mile widziany odbiór osobisty na terenie Śląska.
    Kontakt na PW lub pod numerem 660311668.
    Pozdrawiam!

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)
    Ostatnio edytowane przez jimijoe ; 25-11-2013 o 11:17