0
Siema ! Tak jak w temacie, mo¿e kto¶ siê orientuje jak to ogarn±æ albo kto mo¿e to zrobiæ![]()
| Imiê: | Przemo |
| Sk±d: | Sosnowiec (Zag³êbie) |
| Posty: | 5,699 |
| Auto: | EE9, RD8, GG8 |
| Silnik: | B16a1, B16a, k20a4, l13 |
| Moc: | 150+, 135 |
Przerabiasz kompa i ustawiasz procedure.
Wysy³ane z mojego NexusHD2 za pomoc± Tapatalk 2
Moze troche jasniej.trzeba wytlumac, music miec kompa przerobionego pod strojenie, podpinasz go do kompa i wgrywasz procesure startu![]()
a czy w f20a4 idzie wgrac procedure??
a masz potrzebê w ogóle j± posiadaæ? to fajna sprawa dla tych co nie ogarniaj± startów - tak jak ja, ale np. Picz kiedy¶ chcia³ sobie zrobiæ i suma sumarum po paru próbach ustawiania obrotów zrezygnowa³ wychodz±c z wniosku, ¿e komputer cz³owieka nie zast±pi.
mam wiedzê jedynie je¶li chodzi o kompy z civiców - P28 (seryjnie w D16Z6) po odpowiednim zmodyfikowaniu nadaje siê do strojenia i wgrywania ró¿nych ustawieñ. nie wiem jakie s± komputery w Preludach, ale je¶li dobrze kojarzê parê projektów z for internetowych to Hserie by³y obs³ugiwane przez wskazany przeze mnie komputer - czyli prawdopodobnie musia³by¶ sobie taki zakupiæ.
Ostatnio edytowane przez kuki ; 02-09-2013 o 13:25
Nie chcê generalizowaæ za wszystkie H-serie, ale jak pad³ temat strojenia u mnie w Accordzie to te¿ by³a mowa o konwersji na OBD1 i strojeniu w³a¶nie na P28. Ale mo¿e niech siê kto¶ bardziej obeznany wypowie.
Sprzedam: Graty z Accord Type R. klik Kontakt PW.
| Imiê: | £ukasz |
| Sk±d: | Brzeszcze |
| Posty: | 1,652 |
| Auto: | Mazda Premacy Sportive |
| Silnik: | 123456 |
| Moc: | 130 KM |
bo na OBD 1 jest chyba ³atwiej stroiænaj³atwiej ale nie wiem na 100%
a reszta tak jak pisza - kompa wysy³asz do odpowiedniej osoby i ci przerabia wsadzaj±c jakie "bajery" chcesz![]()
na ¶lasku u¿ytkownik "Pi±tek" to robi³ ale nie wiem czy na forum jest - Gierade móg³by mieæ do niego namiary![]()
jogal te¿ to chyba ogarnia![]()
Pi±tek nie raczej bardziej Przemo i Grafix
Pi±tek te¿ ogarnia³ takie rzeczy, ale niestety nie mam z nim kontaktu.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Ja mam nr do Pi±tka ale nie jestem pewny czy on siê w to jeszcze bawi.Jak chcesz to pisz PW.