0
Witam szanowne grono
Mam swoje sprawdzone ¼ród³o z którego lubiê sobie czasem co¶ hurtowo zamówiæ i znalaz³em w ofercie ca³kiem dobrze wygl±daj±ce repliki pasów TAKATA. Dlaczego dobrze wygl±daj±ce? Dlatego ¿e przejrza³em wszystkie repliki na allegro i niczym nie ró¿ni± siê od tych po ponad 450z³
Na chwilê obecn± z ciekawszych propozycji to pasy 3 calowe bo chyba one s± najbardziej popularne 4-punktowe, mogê mieæ w dobrej cenie, oczywi¶cie wszystko nowe i kompletne z homologacj± jakby kto¶ chcia³ szukaæ dziury w ca³ymKlamra centralna, popularny quick release buckle...wysoki standard replik.
Je¶li chodzi o cenê to kwestia ilo¶ci sztuk, wiadomo...my¶lê ¿e tutaj oscylujemy za kompletne zestawy w granicach 300z³, mo¿na zej¶æ co¶ z ceny ale tutaj musia³bym mieæ ponad 10 chêtnychDlatego na start mówimy o takiej kwocie
By³by kto¶ w ogóle zainteresowany? Mieliby¶cie jakie¶ pytania? Chodzi o to czy dr±¿yæ temat i zawracaæ komu¶ w ogóle o to ty³ek![]()
Mogê mieæ równie¿ 5-punktowe i 6-punktowe, ceny podobne, opcjonalnie bez quick release buckle, wtedy cena sporo ni¿sza ale ciut presti¿u i wygodnictwa nam siê chyba nale¿y![]()
Wrzuæ zdjêcia jak wygl±daj± te repliki.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
ja wstêpnie by³bym zainteresowany
Dodam równie¿ ¿e s± dostêpne mocowania których tutaj nie widaæ na fotkach![]()
Kierowca+pasa¿er?
Nie, jedna strona tylko czyli dwa punkty, zeby byl KOMPLET trzeba.dokupic druga.strone....Zamieszczone przez freeway ➦
soyrry za.OT ale musialem....
Ostatnio edytowane przez Karolek ; 17-01-2013 o 22:20
Kup TRS . Za homologowane nowe zaplacisz tyle co za fejki
Wys³ane z mojego LG-P990
Nie wydaje mi siê![]()
TRS lub QSP nowe z homo kosztuj± ok. 450 z³ za 4pkt 3".