0
Witam, na rozpoczeciu sezonu chcialem ustawiec sie kolo 2 Lexow z klubu ale okazalo sie ze nie jestem klubowiczemjak zdobyc status klubowicza
podobono trzeba wesprzec serwer drobnym datkiem i dostaje sie taka zawieszke do kluczykow ze jest sie klubowiczem
ale gdzie i jak to jest opisane na forum nie wiem
moze ktos podpowiedziec
?
Nie do koñca..
Aby zostaæ klubowiczem najwa¿niejsze jest bywaæ na spotach. Musisz daæ siê poznaæ z dobrej strony. Nastêpnie wyj¶æ z propozycj± chêci wst±pienia do klubu do którego¶ z zielonych. Je¶li bêdzie zgodawp³ata "sk³adki" 30 z³ i otrzymujesz kartê klubowa i kolor na forum.
aa dzieki za info![]()
Tak wiêc zapraszamy czê¶ciej na spoty![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
A co je¿eli kto¶ nie jest z okolic i nie ma jak je¼dziæ na wasze spoty ?
Bierzemy pod uwagê ca³± aktywno¶æ, t± na spotach i t± na forum.
Je¿eli kto¶ chcia³by zostaæ klubowiczem, proszê wys³aæ PW do którego¶ z moderatorów i poczekaæ na odpowied¼.
Obgadamy w gronie zielonym, pó¼niej fioletowym i damy znaæ co ustalili¶my.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
| Imiê: | Artur |
| Sk±d: | Katowice |
| Posty: | 107 |
| Auto: | Toyota Celica ST205 JDM |
| Silnik: | 3S-GTE rev 3 |
| Moc: | wystarczaj±ca |
A Ja tak jeszcze dopytam, bo przyznam ¿e nie natrafi³em w regulaminie na tak± wzmiankê - co daje status klubowicza poza innym kolorem i kart± klubow± ? (te¿ nie znalaz³em wyja¶nienia co to za karta i do czego s³u¿y - kredytowa platinium ?)
staaary, z t± kart± drinki w Enerd¿y masz za free, masa¿e w Euphoria te¿ za free, taryfami je¼dzisz po zag³êbiu za free, czego jeszcze chcesz?![]()
A powa¿nie to zni¿ki u parnerów, których banery znajdziesz na forumie
Tu nie chodzi o to, co klub da Tobie za te marne 3dychy. Tu chodzi o to, ¿e mo¿esz aktywnie wesprzeæ dzia³anie tego forum i ew. akcje na mie¶cie
To nie Business Center Club, ¿e na golfa Ciê kto¶ zaprosi...do Francji... klas± VIP Lufthansy![]()
| Imiê: | Artur |
| Sk±d: | Katowice |
| Posty: | 107 |
| Auto: | Toyota Celica ST205 JDM |
| Silnik: | 3S-GTE rev 3 |
| Moc: | wystarczaj±ca |
bez sensu... liczy³em na partyjkêZamieszczone przez sebawo ➦
A to bez cz³onkostwa nie moge aktywnie wspieraæ dzia³ania ?
Dziêki za info, jestem ukontemplowany![]()
M±dre s³owa.Zamieszczone przez -=Arti=- ➦