0
| Imię: | Mateusz |
| Skąd: | Górki Śląskie/Rybnik |
| Posty: | 1,489 |
| Auto: | Honda Civic EG5 |
| Silnik: | D16Z6 |
| Moc: | 140KM |
Dokładnie, takie rysunki robi się zwykłymi markerami, a potem nanosi warstwę lakieru bezbarwnego. Trzeba mieć talent i cierpliwośćZamieszczone przez maliniak ➦
Ta technika się jakoś nazywa, ale zapomniałem jak ;P
... "i daj dziecku markera"...Zamieszczone przez Jarzomb ➦
![]()
powiedziałem sobie ze takie cos bede mial na nastepny projekciejest to cudne jesli nie ma przesadyzmu tak jak tutaj
http://tablica.pl/oferta/tarcze-hamu...o--ID6tRK.html
może komuś się przyda, cena przystępna![]()
| Imię: | Mateusz |
| Skąd: | Górki Śląskie/Rybnik |
| Posty: | 1,489 |
| Auto: | Honda Civic EG5 |
| Silnik: | D16Z6 |
| Moc: | 140KM |
http://moto.allegro.pl/honda-civic-1-3-i1739742220.html
Skusicie się? Super tuningi porobione. Tylko 15 tysięcy![]()
![]()
o kurna, zaraz skomentuję tą czwórkę ale muszę się napić bo na trzeźwo nie da rady![]()
Dajesz, dajesz... chętnie przeczytam Twój szydzący komentarzZamieszczone przez Slawer ➦
![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Po pierwsze to baaaardzo śmiem wątpić że wydał na ten tuning 50000zł, jak wydatki przekroczyły 15000 to max. Po drugie wygląda wieśniacko i że niby te zderzaki są dopasowane? Bo mam wrażenie że koło trze o przedni zderzakDziura na wydech w siatexie jest wykrojona chyba nożem kuchennym, "tuning" zawiasu też nie wiem gdzie, moim zdaniem stoi wyżej niż seria, no i najlepsze tuning wykonany u pana zacofanego chojnackiego.... Koleś może był dobry w latach 80 przy tuningu maluchów czy polonezów, ale nigdy bym mu nie dał Hondy, przypuszczam że nigdy nie słyszał o czymś takim jak minime i nie jest przerobiony na wtrysk tylko na siłe jakimiś starymi metodami wycisnął z niego te 97KM, co i tak nie ma kompletnie sensu bo za to jak się Chojnacki ceni już by spokojnie starczyło na swap na Z6 z porządnym nowym kolektorem, wydechem i dolotem AMEN.
Jak ktoś mu da 5000 za te auto to się powinien cieszyć...
3000pln i powinien po rękach całować.Zamieszczone przez Slawer ➦
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Chyba miało być 500 zł na tuning może mu sie zera pomyliłynawet gleby nie ma haha