0

Witam
Razem z ja666 pomyśleliśmy aby zorganizować zamówienie grupowe na kosmetyki / preparaty samochodowe.Wiosna już jest, to przydało by się po pucować furki.
Oferta obejmowała by wszystkie produkty firm:
- MOJE-AUTO www.moje-auto.pl
- LIQUID MOLY www.liqui-moly.pl
- oraz wszystkie produkty z katalogu AMTRA www.amtra.pl
W skład katalogu AMTRY wchodzą firmy:
- MOJE-AUTO
- WD-40
- WUNDER-BAUM
- MOBILER
- STP
- TURTLE WAX
- ARMOR ALL
- TRIDON
- PERMATEX
- PRO SEAL
- MA PROFESSIONAL
- ROCOL
- CLINEX NANOCHEM
- SLIME
- BISON
- BONDINI
- GECKO
- MY SHALDAN
Postaramy się ogarnąć fajne ceny, ale wiadomo jest to zależne od ilości chętnych.Zamówienie było by ogarnięte na zasadzie odbioru osobistego np. na spocie, bez żadnych wysyłek (chyba że na życzenie kogoś kto mieszka trochę dalej) Tak więc był by ktoś chętny?
UWAGA !!!
Panowie i Panie zaczynamy z listą.Jeśli ktoś jest zainteresowny jaki kolwiek produktem prosze o dopisanie go na liste + ilość, kolor, zapach, etc.
Ostatnio edytowane przez diZaster ; 03-05-2013 o 23:07
Imię: | Jack Torrance |
Auto: | Osobowe |
Silnik: | Mechaniczny |
Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
Chetny
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Nie wiem, nie pytaj, je**e mnie to
to piszcie co byście chcieli i będziemy robić jakieś dobre ceny
To zacznę liste, jak znajdę jeszcze coś ciekawego to dopiszę do zamówienia,
1. kit' - Armor All SHIELD Wosk 1szt., Armor All Shield do Felg 1szt., Armor All Regenerator Lakieru 1szt.
a co z resztą ? "za, chętny, ja również" nie wystarczy do zakupu, Panowie patrzeć co chcecie, robić liste i zamawiamy
Ostatnio edytowane przez kit' ; 04-05-2013 o 15:45
Ja jednak odpadam , bo widze tylko odbiór osobisty na śląsku![]()
Możemy też wysłać.Zamieszczone przez Hawking ➦
---------- Post dodany o 20:14 ---------- Poprzedni post dodany o 11:32 ----------
LISTA:
1. kit' - Armor All SHIELD Wosk 1szt., Armor All Shield do Felg 1szt., Armor All Regenerator Lakieru 1szt.
2.
3.
Coś słabe zainteresowanie tematem, Ja już zakupiłem zestaw z Armor All bo nie mam zbytnio czasu na czekanie, a trzeba dwa auta ogarnąć, jak się uzbiera trochę chętnych to możliwe, że coś dokupię, narazie odpadam z listy