W±tek: Honda CIVIC V, odmalowana, pod projekt. S/Z

ユーザー
    Awatar Kodzak
    Imiê: Bartek
    Sk±d: Radziejowice/¯yrardów

Auto: Honda CRX ED9 & Civic Vgen
    Silnik: D16z5
    Moc: Nieograniczona

Nie masz konta na formu? Zarejestruj siê, aby w pe³ni korzystaæ z mo¿liwo¶ci forum!

Honda CIVIC V, odmalowana, pod projekt. S/Z

Siema, kiedy¶ kupi³em CIVICA, ok 2 lat temu. Rok 92, silnik D13B1-dó³, a góra nie wiem, wygl±da jakby by³a od D15B2 czego nie jestem pewien-nie na chodzie, na t± chwilê rozebrany

W civicu ogarniête:
    -B³otniki przednie, wcze¶niejsze by³y brzydkie wiêc kupi³em od innego auta lepsze, bez korozji i proste;
    -Pas przedni, by³ podbity lekko co tez mi nie pasowa³o, zosta³ wymieniony;
    -Progi, wspawane nowe;
    -reperaturki ty³-wspawane nowe;
    -burta ty³-wymieniona z tych samych powodów co b³otniki;
    -maska by³a lekko podbita dlatego te¿ zosta³a wymieniona;
    -zderzak przedni, poprzedni by³ pêkniêty;

Auto wróci³o ok 2 tyg temu od lakiernika gdzie spêdzi³o ostatni rok, mia³ powiedziane ¿e siê nie ¶pieszy wiêc powoli robi³,ca³o¶æ pomalowana na nowy kolor, ³±cznie z wnêkami-filcami, dachem itp...

Wersja EG4 bez ¿adnej elektryki,wspomaganie,szyber szklany manualny,licznik z obrotkiem,¶rodek kolor szary posiadam wszystkie czê¶ci do jego posk³adania, kanapy, oparcie, plastiki boczne kuwety itp.. Nie mam przednich foteli, zosta³y po nich szyny, mogê dorzuciæ fotele z CRX-a ED9 tak¿e z szynami,brak wydechu,dorzucam wszystko co do niego mam,lotka druga, wsio co znajdê (mia³o byæ budowane mocne FWD ale niestety nie mam kasy ¿eby dokoñczyæ i s± te¿ inne priorytety)

Auto bêdzie aktualne do koñca przysz³ego tyg 19.05-max 20.05.
    Mogê je zamieniæ na inne auto,swap silnika kompletny, czy fajne ko³a z oponami ale raczej wola³bym sprzedaæ, z papierami-ale nie ma op³at jak i przegl±du, lub bez papierów, bo np kto¶ chce budowaæ dalej mocny projekt czy te¿ rozbi³ swój i potrzebuje tylko budy

Po 20 auto raczej bêdzie rozebrane na czê¶ci lub pójdzie na licytacjê.

Tutaj foto,buda jeszcze do spolerowania po lakierze,zdjêcia zrobione po dotarciu do domu, teraz ju¿ jest trochê posk³adana ch³odnica,kierunki itp...:

CENA: Dla regulaminu 11111 ty¶, i s³ucham propozycji. Chcia³bym chocia¿ wycofaæ jak±¶ czê¶æ pieniêdzy np za robotê blacharsko-lakiernicz± ju¿ nie licz±c o czê¶ciach które wymienia³em i o zakupie auta.

WA¯NE: Proszê o wiadomo¶ci na PW w temacie informacji o aucie,wys³uchania ofert czy jakiegokolwiek zainteresowania, ciê¿ko siê do mnie dodzwoniæ a na forum spêdzam 5-6h dziennie

Pozdrawiam,Kod¿ak

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)
    Ostatnio edytowane przez Kodzak ; 12-05-2013 o 22:18

Podobne w±tki

1. Yellow Kanjo Civic EK3 - projekt na rozsprzeda¿
    By Czarodziej in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 01-12-2016, 23:41
  2. honda prelude IV czy nissan 100NX - projekt
    By bukato in forum Czy warto kupiæ?
    Data: 12-03-2016, 15:15
  3. Podk³adka pod filtr oleju honda i wiele innych marek.
    By ODi in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 20-03-2014, 17:48
  4. Honda Civic 5g, baza pod projekt-sprzeda¿/zamiana.
    By Kodzak in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 17-09-2013, 22:00
  5. Honda CIVIC V, odmalowana, pod projekt.
    By Kodzak in forum Archiwum og³oszeñ
    Data: 08-07-2013, 23:05

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •  

on top