0
Jakby ktoś gdzieś się natknął lub usłyszał lub może zna kogoś kto handluje, niech da znać.
Interesują mnie głównie ori z różnych japońców, oraz względnie krótki dystans do sprzedającego, abym mógł organoleptycznie sprawdzić ich stan.
Najlepiej byłoby dorwać z ATR'a ale wchodzą w grę również stołki z subaru, lancera oraz EK4 polift.
Inne propozycje mile widziane, choć CTR jest chyba poza zasięgiem, tak EK9 jak i FN2![]()
| Imię: | Mateusz |
| Skąd: | Górki Śląskie/Rybnik |
| Posty: | 1,489 |
| Auto: | Honda Civic EG5 |
| Silnik: | D16Z6 |
| Moc: | 140KM |
EK9 ma z tego co wiem identyczne stołki RECARO co DC2, a takie się da dostać przy odrobinie szczęścia (w fajnym stanie ~2000-2500zł chyba, czerwone trochę więcej). Wg mnie prawie perfekcyjne stołki Hondy, szczelnie obejmują fajnie trzymają, zajebiście wyglądająZamieszczone przez sebawo ➦
No chyba, że źle zrozumiałem "poza zasięgiem" i chodzi Ci o zasięg cenowy.
Do 1000zł da się kupić stołki z TypeR EP3, ale wg mnie szału nie robią, może są wygodne i całkiem ładne, ale w mojej opinii za płytkie i takie jakieś rozlazłe, kiepsko z trzymaniem bocznym.
Ostatnio edytowane przez Jarzomb ; 10-04-2013 o 17:46
A fotele z Mazdy rx8? Można dorwać w miarę fajnych cenach w skórze.
EP3 - odpadają, jakieś takie dziwne, siedzi się jak w zwykłym stołku, mnie nie podpasowały a siedziałem.
EK9/DC2 - poza zasięgiem' miałem na myśli tak cenowym jak i dostępności, ciężko znaleźć czarne w dobrym stanie, a to co za 2k jest oferowane z reguły jest do poprawek... cene za dobry stan może bym przeżył, jak Macioł, o chlebie i wodzie, ale żona już nie bardzo![]()
RX8 - skóra niet...
| Imię: | Mateusz |
| Skąd: | Górki Śląskie/Rybnik |
| Posty: | 1,489 |
| Auto: | Honda Civic EG5 |
| Silnik: | D16Z6 |
| Moc: | 140KM |
No właśnie też siedziałem i mam to samo zdanie co Ty. Nie kupiłbym ich do siebie nawet za pińcetZamieszczone przez sebawo ➦
To już wg mnie w oryginalnych z EG5 siedzi się lepiej.
W DC2 też siedziałem i są wg mnie idealne, tylko właśnie ta cena![]()
no to bez skóry
http://moto.allegro.pl/fotele-rx8-we...140464078.html tu masz, pewnie byś sie dogadał co do samych foteli.
Na fotelach z RX-8 siedzi się podobnie do tych z EP3, chociaż mają trochę lepsze trzymanie boczne.
Jeśli chciałbyś się do takich przysiąść to Monia323 (Atomówka) ostatnio założyła do siebie fotele z RX-8.
Mam z preludy 4gen w bdb stanie jakbyś był zainteresowany![]()
sebawo pakuj recaro z atr'a są zaje i można wyrwać dużo taniej niż z DC/EK
Wiele lepsze od serii nie są, takie moje zdanie a i nie wyglądająZamieszczone przez Maro ➦
![]()
![]()