0

dzisiaj złapała mnie policja za przekorczenie predkosci. policjanci pooglądali samochod z każdej strony i nie doczepili się do niczego ani nawet do tylnych kół które wystają. lecz gdy zapytałem się go jak to jest z prawem co do wystawania kola poza obrys samochodu stwierdził on ze nie wie i ze mam poczytac na internecieszukałęm i nie wiele znalazłem wiec jak to w końcu jest ? felga może wystawac poza obrys auta ale bieznik opony musi być schowany czy wgl nic nie może wystawac ?
u mnie jest tak ze wystaje rant felgi i naciagniety profil opony ale caly bieznik jest schowany pod nadkolem
![]()
Eat, Sleep, Suzuki
"...obręcz kola nie może wystawać po za obrys pojazdu..." czyli nie może wystawać nic ani opona ani felga..
ale to zależy od interpretacji "pana władzy"
Nie mogą Ci felgi wystawać ani opony poza nadkola i mogą Ci za to zabrać dowód. Jedyne obejście przepisu to poszerzone nadkola![]()
She was a fast machine, she kept the motor clean,
[...]She had the sightless eyes, tellin' me no lies,
Knockin' me out with those American thighs
aha no to trochę lipatrzeba będzie cos pokobinowac żeby to jakos schować trochę jeszcze. albo zna ktoś kogos co poszerza nadkola ? bo te plastikowe poszerzenia odpadają. nie podoba mi się to. chciałbym wyciagnac nadkole tak żeby mi się jeszcze połowa profilu opony schowała
Eat, Sleep, Suzuki
są 2 opcje...albo rolka do nadkoli http://img77.imageshack.us/img77/321...800x600hw9.jpg
albo wkładasz rurę między nadkole a koło i jeździsz przód i tył obydwie opcje testowałem i działają!!!!
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Poszerzanie nadkoli to albo te plastiki ktore Ci się nie podobają albo budowanie najpierw rusztowania z drucików potem żywica, szpachla, szlifowanie i malowanie a to są duże koszty i według mnie to Twojego auta to nie pasuje
Chyba że ponaciągasz to tak jak Gierade i ja666 mówią![]()
She was a fast machine, she kept the motor clean,
[...]She had the sightless eyes, tellin' me no lies,
Knockin' me out with those American thighs
wypróbuje ten sposób i zobaczymy jaki efekt wyjdzieZamieszczone przez ja666 ➦
![]()
Eat, Sleep, Suzuki