1

A pisze gdzieś, że nie może być naciągu? chyba nie jest wspomniane w kodeksie, że opona nie może być naciągnięta.Zamieszczone przez Gierade ➦
KACZY nie peniaj z tymi kołami.. dobrze jest.
nie rob kijem bo rozpier.dolisz sobie blotniki jezeli nie masz doswiadczenia to rozjebieszmozesz zrobic tak : podnosisz auto na lewarek tylko to musi byc taki lewarek co gwaltonie opada ,miedzy opone a blotnik wsadzasz gruba ksiazke telefoniczna dwoch typa ugina auto w bagazniku i pizd auto spada i sie ladnie poszerza
![]()
widziałem ten patent na necie ale oni to tam jeszcze opalarka nagrzewają wcześniej i dopiero opuszczają tylko problem taki ze nadkole może pojsc za bardzo i lakier może się poprzypalac co nie będzie za fajnie wygladacZamieszczone przez boxxing ➦
Eat, Sleep, Suzuki
Imię: | Jack Torrance |
Auto: | Osobowe |
Silnik: | Mechaniczny |
Moc: | Niech Moc będzie z Tobą |
Za Flaszke na Godzine możemy z Gierade to zrobic![]()
mówisz ze macie wprawe ?Zamieszczone przez YendreK ➦
jak cos będę pamiętał do kogo się z tym zwrocic jak sam niczego nie wymysle
![]()
Eat, Sleep, Suzuki
A ja Ci mówię olej to!
ale i tak musze zawinąć rant nadkola bo ociera mi na dziurach. auto stojąc normalnie na rownym jest ,,położone,, na oponie nie ma tam nawet możliwości wcisnąć karty kredytowej. szkoda opon drzec. przez weekend będę cos musial i tak z tym zrobić
Ostatnio edytowane przez KACZY ; 08-04-2013 o 21:59
Eat, Sleep, Suzuki
Tylko wez sie za to w 2 osobyZebys nie zrobil jak taki kolo co go znam. Wsadził rure na pałe ruszyl i zamiast nadkoli poszerzanych ma nadkole Wypchane w 1 miejsci i krzywy tyl
![]()
Kredytowa nigdy nie wchodzi, już prędzej debetowa, ale spróbują tą z NFZZamieszczone przez KACZY ➦
![]()
Sorry, ale nie mogłem się powstrzymaćA tak na serio to bierz lewarek, rurkę i młotek gumowy. Podnosisz auto, wkładasz między oponę a nadkole rurkę i delikatnie opuszczasz. Później próbujesz na sucho przejechać tą rurką od początku nadkola do końca. Z pewnością te kilka mm uzyskasz. Tylko rób to w jakiś ciepły dzień co by Ci lakier nie odpadł. My tak zrobiliśmy z Yendrkiem i Mangelsy zmieściły się pięknie w nadkolu. Zagięliśmy ranty i delikatnie oddaliliśmy nadkola od opon.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
czekam na jakies ocieplenie bo poki co pogoda za oknem nie za ciekawa![]()
nie zależy mi na jakims wielkim wypchnieciu tego nadkola tylko te kilka milimetrów żeby nie tarło o opone bo szkoda nowych opon
Eat, Sleep, Suzuki