0
jak w temacie kupie taka tablice z licznikiem moze komus zalega
Obawiam siê, ¿e nie jest to forum budowlane.
Btw. taka tablica z licznikiem nazywa siê przystawk± pomiarowo-rozdzielcz±. Ka¿da firma elektroinstalacyjna która robi takie prowizorki budowlane, wykona Ci w dobrych pieni±dzach co¶ takiego.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
wiem ze to nie jest forum budowlane ale niektore osoby z forum sie tez buduja imoze im zostaly a btw jak wpisuje na allegro to co napisales to nic nie wyskakuje![]()
No ale allegro nie jest wyznacznikiem prawid³owej nazwy takiego urz±dzenia![]()
Z reszt± je¿eli wystêpowa³e¶ do energetyki o warunki przy³±czenia dla zasilania placu budowy, taki zapis w³a¶nie powinien siê tam znajdowaæ.
Przystawka pomiarowa wg. muratorplus.pl.
A tak jak ju¿ wspomnia³em, zagadaj ze swoj± firm± elektroinstalacyjn±, czy nie wykonaj± Ci takiej prowizorki, bo i tak oni bêd± mogli j± podpi±æ do zasilania.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
ja mam chyba gdzie¶ tak± stalow± skrzynkê i w ¶rodku jest licznik. O to chodzi? Jak tak to mogê poszukaæ w ¶niegu i zrobiæ fotkê.
Eco driving? No, thanks.
jutro postaram siê to znale¼æ i wy¶lê fotkê na PW![]()
Eco driving? No, thanks.