0
SiemaTak jak w temacie. Nie wiecie gdzie można zamówić małą tablicę ze swoimi numerami ? Taką żeby wchodziła do kanadyjskiej burty
))
Tablice USA z własnymi numerami: http://www.agotablice.pl/oferta-tabl...ce-na-zloty-2/
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Gierard właśnie miałem do Ciebie pisać bo kiedyś widziałem na światłach Twoją hondę i też miałeś takaa tu masz akurat Ty odpisałeś
Dzięki
![]()
nie lepiej do wydziału komunikacji, żeby mieć homologację i zaoszczędzić sobie niepotrzebny przypał z policją?
Hmm.. gdyby się dało, to pewnie każdy by sobie po taką małą tablicę poszedł do wydziału komunikacji.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
a dlaczego się nie da? inny wymiar czy jak?Zamieszczone przez Gierade ➦
Zamieszczone przez SaTeR ➦
wzór tablicy rejestracyjnej jest określony przez ministerstwo infrastruktury i nie można sobie dowolnie wymyślać rozmiaru, kształtu itp.
Tak, te dorabiane są mniejsze, takie jak wymiar w USA, nasze dwurzędowe są dużo większe i trzeba je zginać żeby się mieściły w kwadratowe burty.
Ale dwurzedowa w wydziale komunikacji zamowic mozna. O to mi chodzi.
Dwurzędową można, ale dalej nie mieści się ona w burcie Kanadyjki.Zamieszczone przez SaTeR ➦