0

Zamawiałem zapachy California Scents. Wszystko ok - dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Potwierdzam ! Zapachy doszły - wszystko ok![]()
Zakupiłem pena u kolegi i wszystko cacyPolecam wszystkim
Ja również zamówiłem pendrive wszystko doszło expresowo POLECAM !!!!!!!!!!!!![]()
Zestaw czyszczący K&N'a dotarł szybko, więc polecam![]()
polecam handelek z billiejoe-spoko kontakt, szybka wysyłka, dobre ceny a i na rabat można się ugadać -zamówiłem zapachy, świeczki, filtr + zestaw czyszczący -
![]()
Polecam, ASR i tow hook były u mnie tego samego dnia, co przelew u billiegoWIELKI PLUS
Drugi pozytyw, paczka wysłana tego samego dnia co doszedł przelew, a towar zgodny z zamówieniem![]()
Ostatnio edytowane przez DOPEx ; 21-10-2013 o 20:56
Imię: | Sebastian |
Auto: | Civic EJ9 |
Silnik: | Co biere olej... |
Moc: | 1000500100900 |
Polecam, świetny kontakt i paczka szybko dotarła![]()
Wszystko szybko i sprawnie plus dobry kontakt![]()
Imię: | Tomasz |
Auto: | Honda Civic EJ2 |
Silnik: | B18C4 po zmianie osprzę |
Moc: | 202KM / 204NM |
Witam , kupiłem u naszego kolegi z forum nakrętki stalowe - polecam bardzo solidne w porównaniu z tym aluminiowym gównem np.vms...190zł które kupiłem 2 sezony wstecz - w drugim sezonie do wyrzucenia (gwint jak masło , a jak się zapieką to pękają i można się zdziwić przy uderzeniu w krawężnik - jak odpada koło...). Bez porównania z nakrętkami stalowymi z tego ogłoszenia . Pozdrawiam.