0
| Imię: | tomek |
| Skąd: | Sosnowiec, Będzin |
| Posty: | 174 |
| Auto: | Lexus IS200 automat |
| Silnik: | 1gfe |
| Moc: | 155KM juz nie długo |
Sprzedam swój 2. samochód tzn VW Golfa 3 TDI w wersji kombi
Moc silnika seryjne 90PS (ostatnio wsadziłem komputer po chipie z sharana wiec nie wiem ile ma teraz na pewno jest mocniejszy i ekonomiczniejszy)
Przebieg 250000 (tyle pokazuje licznik ale ja w to nie wieże pewnie jest z 400000 albo więcej)
Samochód na bieżąco serwisowany. Olej wymieniany co 10000km miedzy wymiana oleju dolewam ok 0,5-1l oleju.ok20000km wymieniany rozrząd, pompa wody pompa wtryskowa. Wymienione zostały wszystkie elementy osprzętu i paski oprócz łożyska na klimatyzacji. Podczas wymian stosowałem europejskie części zamienne nie chińskie. Wszystkie urządzenia pokładowe działają ,tzn. : klimatyzacja, elektryczne i podgrzewane lusterka, elektryczne szyby centralny zamek, alarm itp.
auto posiada oprócz tego ABS 2 poduszki radio lg mp3. Autem jeżdżę na co dzień na zmianę z żoną miesięcznie około 1500km. Sprzedaję auto tylko dlatego że pojawiło się fajne auto na allegro ,które jest moim marzeniem z dzieciństwa, a brak mam wolniej gotówki (chyba że uda mi się pożyczyć od kogoś w tym tygodniu to ogłoszenie wycofam) gdybym nie władował pieniędzy w dom to bym go zostawił jako 3. auto ale na razie nie mogę sobie na to pozwolić.
Auto nie jest nowe i nie będę pisał że jest idealne. Wiem że technicznie sprawne i bez korozji. W aucie są nowe zimówki oraz oc opłacone do 11.02.2014
Mam jedną fotkę ze względu na aurę decyzja podjęta jest na gorąco wiec więcej fotek jak umyje auto.
W razie pytań 504017005 bądź PW
Cena 6500PLN za jaką oddam auto jest adekwatna do jego stanu wg mojej oceny, ale...... Samochód do 100km od Sosnowca mogę dowieść za FREE
Uploaded with ImageShack.us