Wątek: Zarowki Bosma

ユーザー
    Awatar Rikoo

Auto: Honda Civic
    Silnik: B16A2+
    Moc: 185KM

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

Zarowki Bosma

Jak w temacie mam w ofercie nowe zarowki H1,H4,H7 firmy Bosma

Efekt lasera umożliwi poprawę widoczności w trudnych warunkach pogodowych oraz doda nowoczesnego wyglądu reflektorom Twojego samochodu. Wyróżnij się na drodze – daj się skusić na skok w przyszłość.

Ciesz się nieskazitelnie białym światłem podczas nocnej jazdy. Zadbaj o bezpieczeństwo na drodze i wygląd Twojego samochodu, dodaj mu prestiżu i elegancji.

Żółta barwa światła zapewni Ci bardzo dobrą widoczność podczas deszczowej lub śnieżnej aury. Zwróć na siebie uwagę, zastosuj w samochodzie oświetlenie w stylu retro.

Efekt lampy ksenonowej to więcej widocznych szczegółów na drodze oraz ulga dla Twoich oczu podczas długiej, nocnej jazdy. Barwa światła dziennego zadba o bezpieczeństwo i komfort podróży oraz wyróżni Cię na drodze.

zarowka komplet:

h1-40zl
    h4-45zl
    h7-50zl

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)

ユーザー
    Awatar Rikoo

Auto: Honda Civic
    Silnik: B16A2+
    Moc: 185KM

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

w porownaniu do osramow moim zdaniem smieszna cena a co do prezentacji wpadnij do mnie bo mam goldy zalozne

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)