1
Tzn nie mowie ze tak stoi w miejscu moze zle mnie zrozumiales. Chodzi o to ze gdy przyloze reke to czuje ze ona cos tam drzy tylko nie widze tego jak ona podskakuje jak w przypadku drugiego glosnika. Malo tego to zauwazylem ze po dluzszym graniu membrana uniesie sie do gory nie wiem czemu tylko ma teraz problem z opadnieciem a jak ja wcisne to jak pogra troche znow sie uniesie. Nie stoi tak caly czas w miejscu. Wiem napisalem tak w pierwszym poscie. Teraz bawie sie tym glosnikiem patrze jakie ma reakcje i cos dziala ta membrana tylko jakby ja cos blokowalo. Nie moge podglosic teraz za bardzo glosnikow bo sam w domh jie jestem a wszyscy prawie spia. A poradnik przydatny na przyszlosc
---------- Post dodany o 23:47 ---------- Poprzedni post dodany o 23:46 ----------
Szymon wybacz pisze na tel i nie zwracam uwagi na bledy ale bede uwazal na przyszlosc
---------- Post dodany 11-01-2013 o 23:37 ---------- Poprzedni post dodany 09-01-2013 o 23:47 ----------
Sorki za post pod postem ale dzis wzialem sie.za ten jeden glosnik uszkodzony no i wyszlo na to ze jednak mozna bylo go zrobic. Rozkrecilem glosnik wyciagnolem te glosniki wysokotonowe no i sie okazalo ze w transporcie (podobno juz wnikac nie bede) uszkodzil sie caly ten slupek. Skleilem go i zainteresowalo mnie czemu membrana stoi w miejscu no i sie okazalo ze karkas cewki zablokowal.magnez ktory sie przesunal dlatego tez bylo pekniecie. Postanowilem i z tym cos zrobic zaczalem przestawiac ten magnez no i udalo siewszystko wrocilo na swoje miejsce karkas cewki juz nie ociera o magnez a membrana nie jest nieruchoma sprawdzalem.jak gra no i stwierdzam ze zrobione he he kamien spadl mi z serca normalnie myslalem ze juz glosniki do wyrzucenia beda. Pozniej wstawie foty jak glosniki prezentuja sie w samochodzie
Obiecane fotyto co zrobiłem było moją pierwsza taką pracą starałem się jak mogłem
![]()
https://plus.google.com/photos/10238...COihg6-NsYzVDg
Ostatnio edytowane przez DamI ; 09-02-2013 o 16:24 Powód: wstawienie zdjec