Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

W±tek: Przedmioty z w³ókna wêglowego i hybryd wêglowo-aramidowych

ユーザー
    Awatar Szajba69
    Imiê: Kuba
    Sk±d: Miko³ów

Auto: ED6
    Silnik: D16Z6
    Moc: 125KM +

Nie masz konta na formu? Zarejestruj siê, aby w pe³ni korzystaæ z mo¿liwo¶ci forum!

Laminuje lusterko zewnêtrzne. w tamtym tygodniu zabrak³o mi ¿ywicy troche to zanim dosz³a to minê³o 5 dni... teraz to robie, ale nie tylko to mam do roboty, bo mam obowi±zki domowe (mieszkam w domku i troche tego jest) no i w wolnym czasie to robie...
    Sebawo, no nie do koñca, bo wola³em ¿eby ju¿ ludzie o tym wcze¶niej wiedzieli...

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)

ユーザー
    Awatar sebawo
    Imiê: Sebastian
    Sk±d: Ruda ¦l±ska

Auto: civic EJ6
    Silnik: B16A2
    Moc: milionpiñcet

Nie masz konta na formu? Zarejestruj siê, aby w pe³ni korzystaæ z mo¿liwo¶ci forum!

Ja to rozumiem wszystko, ale w handlu tak to ju¿ jest, szczególnie w manufakturze. Czego oczekujesz, ¿e ju¿ bêdziesz mia³ listê zamówieñ? Podbij temat jak ju¿ co¶ bêdziesz móg³ zaoferowaæ, a nie dla zasady, ¿eby siê nie zgudbi³o Wyjdzie Ci i kto¶ bêdzie chcia³ skorzystaæ, to sam znajdzie.

1 Przykro mi ;) Przykro mi ;)
    where dafuq is my signature...

ユーザー
    Awatar Szajba69

Zobaczymy w najbli¿szym czasie jak przyjadê z ukoñczonym lusterkiem Bo puki co mnie roz³o¿y³o choróbsko trochê ;/

ユーザー
    Awatar zabas
    Imiê: £ukasz
    Sk±d: Brzeszcze

Auto: Mazda Premacy Sportive
    Silnik: 123456
    Moc: 130 KM

a jakiej uzywasz zywicy ?
    co dajesz pod w³okno jako pierwsza warstwe ? ¿ywice czy jakis zelkot ?

czekamy wiec

マネージャー
    Awatar Gierade
    Sk±d: SBE

Auto: Bimmer

I jak siê ma temat? Wyrze¼bi³e¶ ju¿ co¶?

Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport EditionBMW E36 M52B20 Drift Missile CarMitsubishi Colt CJ0 4G13Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
    We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.

ユーザー
    Awatar Szajba69

Z braku czasu nie skoñczy³em..

マネージャー
    Awatar Gierade
    Sk±d: SBE

Auto: Bimmer

W takim b±d¼ razie temat uwa¿am za zamkniêty. Zg³o¶ siê jak bêdziesz mia³ jaki¶ gotowy produkt, bo tak raczej nic nie zdzia³asz.

1 Przykro mi ;) Przykro mi ;)
    Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport EditionBMW E36 M52B20 Drift Missile CarMitsubishi Colt CJ0 4G13Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
    We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •  

on top