W±tek: Przedmioty z w³ókna wêglowego i hybryd wêglowo-aramidowych

Widok w±tkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    ユーザー
    Awatar Szajba69
    Imiê: Kuba
    Sk±d: Miko³ów

Auto: ED6
    Silnik: D16Z6
    Moc: 125KM +

Nie masz konta na formu? Zarejestruj siê, aby w pe³ni korzystaæ z mo¿liwo¶ci forum!

Przedmioty z w³ókna wêglowego i hybryd wêglowo-aramidowych

WITAM FORUM!

Jako i¿ zacz±³em siê interesowaæ wykonywaniem przedmiotów z w³ókna wêglowego, hybryd wêglowo-aramidowych i innych kompozytów, powsta³ pomys³, by wytwarzaæ wszystkie przedmioty z tych pieknych kompozytów materia³ów. Jak wiadomo, w³ókno wêglowe i aramiodowo-wêglowe s± bardzo wytrzyma³ym kompozytem a równie¿ bardzo pieknie wygl±daj±ce na samochodzie (i nie tylko).

A wiêc do rzeczy...

Moj± ofert± jest wykonanie ka¿dego wybranego przez Ciebie elementu z wybranego kompozytu. Mo¿e to byæ nowo powsta³y element jak i równie¿ 'oklejenie' wybranego istniej±cego ju¿ elementu. Ka¿da wasza 'zachcianka' bêdzie wyceniana indywidualnie, poniewa¿ zale¿ne jest to od ilo¶ci u¿ytego materia³u i od rodzaju materia³u. Je¶li jest kto¶ zainteresowany tak± ofert±, (a mam nadziejê ¿e tacy siê znajd±), Proszê pisaæ na PW, b±d¼ dzwoniæ do mnie (533-155-880).

Je¶li mój temat zosta³ zamieszczony w z³ym dziale, proszê moderatora o przeniesienie postu.

Przyk³adowo cena najpopularniejszego splotu tkaniny wêglowej to minimum 110z³ za 1m kwadratowy.
    Ceny ¿ywic epoksydowych zaczynaj± siê od 36z³.
    Jako i¿ ceny elementu zale¿ne jest od ilo¶ci u¿ytego materia³u i od jego wielko¶ci, czasu te¿ nie da siê okre¶liæ dok³adnie. Jest to robota rêczna, wiêc czas wykonania elementu jest ustalany indywidualnie.

zdjêcie wykonanego przedmiotu wstawiê, jak bêdzie ukoñczony.

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)
    Ostatnio edytowane przez Szajba69 ; 09-11-2012 o 22:39

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •  

on top