0
Laminuje lusterko zewnêtrzne. w tamtym tygodniu zabrak³o mi ¿ywicy troche to zanim dosz³a to minê³o 5 dni... teraz to robie, ale nie tylko to mam do roboty, bo mam obowi±zki domowe (mieszkam w domku i troche tego jest) no i w wolnym czasie to robie...
Sebawo, no nie do koñca, bo wola³em ¿eby ju¿ ludzie o tym wcze¶niej wiedzieli...
Ja to rozumiem wszystko, ale w handlu tak to ju¿ jest, szczególnie w manufakturze. Czego oczekujesz, ¿e ju¿ bêdziesz mia³ listê zamówieñ? Podbij temat jak ju¿ co¶ bêdziesz móg³ zaoferowaæ, a nie dla zasady, ¿eby siê nie zgudbi³oWyjdzie Ci i kto¶ bêdzie chcia³ skorzystaæ, to sam znajdzie.
Zobaczymy w najbli¿szym czasie jak przyjadê z ukoñczonym lusterkiemBo puki co mnie roz³o¿y³o choróbsko trochê ;/
| Imiê: | £ukasz |
| Sk±d: | Brzeszcze |
| Posty: | 1,652 |
| Auto: | Mazda Premacy Sportive |
| Silnik: | 123456 |
| Moc: | 130 KM |
a jakiej uzywasz zywicy ?
co dajesz pod w³okno jako pierwsza warstwe ? ¿ywice czy jakis zelkot ?
czekamy wiec![]()
I jak siê ma temat? Wyrze¼bi³e¶ ju¿ co¶?
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Z braku czasu nie skoñczy³em..
W takim b±d¼ razie temat uwa¿am za zamkniêty. Zg³o¶ siê jak bêdziesz mia³ jaki¶ gotowy produkt, bo tak raczej nic nie zdzia³asz.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.