0
Witam mam do kupienia sprezyny skunka2 coilversy i teraz pytanie czy da sie na tym jezdzic?? auto nie odbija sie jak pilka, poniewaz slyszalem ze na tych tanich z allegro tak wlasnie jest..czy jest sens to kupywac?? bede wdzieczny za odpowiedz tego kto jezdzil na tym![]()
nie wiem czy skunk2 ma ro¿nice po kolorach sprezyn, ale w tych zwyklych zolte miekkie, czerwone ¶rednie, niebieskie beton.
mialem niebieskie i skaka³ jak pi³ka.
widzialem ostatnio tez srebrne ale nie wiem jaka twardo¶æ
w jakiej cenie to masz ? ogolnie to po kosztach jak chcesz lecieæ to dobra opcja, ale w³a¶ciwo¶ci jezdne marne strasznie.
wszystkie coliversy to beton
Zamieszczone przez Macio³ ➦
¶mia³bym podywagowaæ na ten temat - zaczynaj±c, nie zgadzam siê![]()
Lubiê beton, bierz niebieskie s± najlepsze![]()
W oldschool'u trwam, nowego szukam, swe ¿ycie chwytam,
z dupy my¶li zgniatam, jak nie pomagam, to nie przeszkadzam.
Te akurat sa czerwone cena to 480zl
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
ma byc twardo bo musze zejsc dosc nisko, powod: kupilem keskiny
---------- Post dodany 12-12-2012 o 20:57 ---------- Poprzedni post dodany 10-12-2012 o 19:08 ----------
a mam jeszcze jedno pytanie, nie bêdê zak³ada³ nowego tematuczy z twardoscia 18kg/mm da siê je¼dziæ?
Z ka¿d± twardo¶ci± da siê je¼dziæ. Ale czy wytrzymasz, to ju¿ inna sprawa.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
| Imiê: | Patryk |
| Sk±d: | Sosnowiec |
| Posty: | 539 |
| Auto: | Volvo/Mazda 3 |
| Silnik: | 1.8 T/1.6 DOHC |
| Moc: | za ma³o ;P |
Ja w soli mia³em czerwone i by³o spoko![]()
tak tylko ze sa rozne twardosci sprezyn![]()