0
alfa tez mi sie podoba tak samo jak Fiat Coupe w sumie to jest to samo tylko w innym opakowaniu, o czesci sie nie boje bo auto jak bedzie robic 10 tyś rocznie to bedzie sukcesem...
chrysler tez moj favoryt, tylko czy ktos miał stycznośc z tym? bo na necie łapie same dobre opinie i nawet nie pali jak smoko Pugu 406 też myslalem ale takim jak ma _lukasz_, bede musiał z nim porozmawiac na ten temat.
o Cheerokim nie myslalem, ale silnik troche dużyyyy pewnie samego gazu pali ze 20l
freelanderów już jeździ troche po myszkowie, wiec juz nie jest taki unikatowy. Seat i renówka zbyt popularne i nie mjaja w sobie niczego specjalnego jak dla mniea rav4 fajniejsza by była z 5 furtkami,lecz mozna sie porozgladać. 200sx troche za tani sie wydaje i jakis czas stoi na alledrogo, ale godny uwagi.
Co do bmw jeździ tego od groma w roznych wersjach, sa dośc fajne nie powiem, ale ja chce coś wyrózniajacego się
Punto, Lupo, Polo![]()
nie musi być mega oszczedne jak bedzie palic do 15 litrów moge rozważać, moje auto nie bedzie raczej na codzien do pracy tylko ma dawac frajde z jady![]()