alfa tez mi sie podoba tak samo jak Fiat Coupe w sumie to jest to samo tylko w innym opakowaniu, o czesci sie nie boje bo auto jak bedzie robic 10 tyś rocznie to bedzie sukcesem...
chrysler tez moj favoryt, tylko czy ktos miał stycznośc z tym? bo na necie łapie same dobre opinie i nawet nie pali jak smok o Pugu 406 też myslalem ale takim jak ma _lukasz_, bede musiał z nim porozmawiac na ten temat.
o Cheerokim nie myslalem, ale silnik troche dużyyyy pewnie samego gazu pali ze 20l
freelanderów już jeździ troche po myszkowie, wiec juz nie jest taki unikatowy. Seat i renówka zbyt popularne i nie mjaja w sobie niczego specjalnego jak dla mnie a rav4 fajniejsza by była z 5 furtkami,lecz mozna sie porozgladać. 200sx troche za tani sie wydaje i jakis czas stoi na alledrogo, ale godny uwagi.
Co do bmw jeździ tego od groma w roznych wersjach, sa dośc fajne nie powiem, ale ja chce coś wyrózniajacego się
Punto, Lupo, Polo
nie musi być mega oszczedne jak bedzie palic do 15 litrów moge rozważać, moje auto nie bedzie raczej na codzien do pracy tylko ma dawac frajde z jady