Do sprzedania jak w temacie - Sony Ericsson Xperia ARC S LT18i

Telefon używam od roku. Stan oceniam na 4/5. Telefon od początku został umieszczony w "kondonie" gumowo-kauczukowym jak na zdjęciach (umieszczam w tych kondonach każdy mój telefon - uważam, że to najlepsze z możliwych pokrowców). Dodatkowo - od początku telefon ma przyklejoną folię poliwęglanową na wyświetlaczu - mam zboczenie na tym punkcie. Obudowa tego telefonu niestety jest bardzo podatna na czynniki zewnętrzne - stąd tylna klapka ma drobniutkie hmmm...nawet nie wiem jak to nazwać, ale starałem się to uwiecznić na fotkach. W realu trzeba naprawdę się przypatrzyć, żeby zobaczyć. A jak telefon nosi się w kondonie - nie widać nic.
Gwarancja - jest, chyba jeszcze rok, ale muszę znaleźć papier. Teoretycznie bez sim-locka, ale w praktyce nie sprawdzałem.

Co do samego telefonu... Wgrany jest najnowszy Android, tzw. ICS (Ice Cream Sandwich) czyli 4.0. W prawdzie oczekiwałem po nim więcej, ale i tak jest lepiej niż na wcześniejszej wersji. Oczywiście - wszystko robione przez Sony Update jako oryginalne aktualizacje, nie wgrywane jakieś tam kompilacje użytkowników. Tak więc nie ma utraty gwarancji itp.

Telefon działa w porządku, robi b.dobre zdjęcia, ma wyśmienity ekran. Niestety - na moje potrzeby jest za mało wydajny i........nie podoba mi się UI Soniaka myślałem, że szumnie zapowiadany ICS zmieni coś także w designie i sposobie działania interfejsu, ale niestety - dla mnie niestety - nie wiele się zmieniło. Może zbyt wiele oczekiwałem....

Poza tym - śliczny, w miarę wydajny telefon z fajnym ekranem. Bardzo szybki GPS! W komplecie to co daje producent: pudełko, kabel USB z ładowarką, słuchawki douszne i karta 8GB. No i oczywiście k.gwarancyjna/faktura, tylko muszę ją znaleźć w papierach.

Poniżej real foto:

Cena: 800 PLN ( ja dałem rok temu prawie 1300 PLN) do negocjacji.

Kontakt: 795 438 285