Wątek: Nissan 200SX S14a

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    ユーザー
    Awatar SenTex
    Imię: Bartek

Auto: Lexus IS
    Silnik: 1UZ-FE
    Moc: +/-245KM

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

Nissan 200SX S14a

http://otomoto.pl/nissan-200-sx-racing-C25104632.html

Kolega ma do sprzedania swojego pupila, jest w stanie go oddać za 18tys. Kilka mc temu wysrał mu się tłok w silniku, czekał 3mc na nowy, kompletnie wyremontował motorownie.. Przejechał raptem 100km i coś zaczeło pukać. Nie ma nerwów, aby znowu wyciągać silnik i szukać przyczyny i kolejne pieniądze przeznaczać na remont, należało by kupić drugi SR20DET a tego mieć na części. Silnik wystrojony jest na ok 270KM. Oprócz feralnego silnika, auto naprawde w prefekcyjnej kondycji mechanicznej oraz blacharsko/lakierniczej, wszystkie wymiany eksploatacyjne na czas, późną jesienią hibernowane w ciepłym garażu do czasu wybudzenia niedzwiedzi ze snu zimowego w ZOO w Chorzowie

0 Przykro mi ;) Przykro mi ;)

ユーザー
    Awatar SaTeR
    Imię: Szymon

Auto: srebrne
    Silnik: turbo
    Moc: 101

Nie masz konta na formu? Zarejestruj się, aby w pełni korzystać z możliwości forum!

sorry za ot, ale "sprzedam nissana 200sx racing orginał nowe klocki przód świece olej filtry opony slick na przodzie coś stuka w silniku to nie panewka poza tym stan oceniam na perfekcyjny auto garażowane nie używane zimą auto ma jeszcze pare rzeczy info pod tel.w tygodniu prosze dzwonić po 17 tel. 661043777" jak ja kocham takie opisy... od razu mnie takie ogłoszenia odrzucają, bo muszę się zastanawiać co artysta miał na myśli pisząc wszystko jednym zdaniem

ユーザー
    Awatar SenTex
    Imię: Bartek

Auto: Lexus IS
    Silnik: 1UZ-FE
    Moc: +/-245KM

Cytat Zamieszczone przez SaTeR
    sorry za ot, ale "sprzedam nissana 200sx racing orginał nowe klocki przód świece olej filtry opony slick na przodzie coś stuka w silniku to nie panewka poza tym stan oceniam na perfekcyjny auto garażowane nie używane zimą auto ma jeszcze pare rzeczy info pod tel.w tygodniu prosze dzwonić po 17 tel. 661043777" jak ja kocham takie opisy... od razu mnie takie ogłoszenia odrzucają, bo muszę się zastanawiać co artysta miał na myśli pisząc wszystko jednym zdaniem
    Posadź ojca czy matke czy kogokolwiek w podobnym wieku przed komputerem i poproś o stworzenie opisu do sprzedawanego auta, zobaczymy co wyskrobią. Pozdro

ユーザー
    Awatar SaTeR
    Imię: Szymon

Auto: srebrne
    Silnik: turbo
    Moc: 101

wystarczy odrobina interpunkcji, i od razu ogłoszenie robi się ciekawsze, nie mówiąc już o tym że nie razi w oczy.

peace