Witam,
Niestety nadeszła chwila w której muszę to ogłosić na sprzedaż idzie mój Galancik Gti
Autko jest to model E33a w hatchbacku końcówka 1992r (w dowodzie 1994 składak i w dodatku pisze 2.0 turbo ) tak to jest jak się dokumentów nie umie tlumaczyć ale mi te błędy nie przeszkadzają
Trochę specyfikacji:
- 2.0 16v DOHC 4G63 ( seria 144 konie) benzyna + LPG ( silniczek na na dwóch wałkach rozrządu naprawdę daje rade nie jeden z pod świateł się zdziwił , a prędkości rzędu 180-200km/h na autostradzie bez problemowo osiąga przebieg 190200 km przy 172000km jak kupiłem wymieniony rozrząd!
- full opcja bez klimy .. czyli wszystkie szyby i szyberdach elektryczne,
lusterka również elektryczne i podgrzewane, oryginalne pół kubełkowe fotele,
Ogólnie środek bardzo dobrze zachowany!
- blacharka ogólnie dobra jest kilka ognisk rdzy na podłodze ale jak na te lata nie jest tragicznie..
lakier przydało by się odświeżyć , przedni zderzak jest oryginalny ale poprzedni właściciel go porysował i pomalował baranem na biało ja go przemalowałem tylko na czarno i mi to nie przeszkadzało..
- felgi 15' oryginalne na zimówkach , miałem letnie 17' ale są oddane do regeneracji i czekają na nowe autko

Co zostało wymienione a więc:
- przednie wahacze NOWE!
- rozrząd przy 172 tys km
- tylne zaciski i przewód hamulcowy
- szyba przednia( poprzednia pęknięta od kamienia:/ )
- tylne klocki hamulcowe
- regulacja i przegląd gazu
- OC i badanie techniczne do 2013 czerwiec/maj
- alternator
- akumulator ( jeszcze rok na gwarancji)

Cena : 2800 zł do negocjacji !

Tak wiem co napiszą admini zdjęcie jedno poglądowe dodaje reszta dokładnych wpadnie w ciągu dwóch dni!

Informacje pod numerem telefonu 500 699 719 lub mailowo robert.pokusa@gmail.com
Możliwość zamiany na Honde Prelude IV