0
tylko je¶li kupisz t³umiki z kwasówki np. m-tech to chyba lepiej do³o¿yæ te 150z³ i mieæ rury z nierdzewki
1m rura 60mm stal 30z³
1m kwasówka 55z³
a do Hondy wystarczy spokojnie 3 metry do tego kolanka
tylko 3 metry i tak z niczego wyskoczy 5, 6 a mo¿e i wiêcej stówek![]()
To zapodajcie w polecanych warsztatach jakie¶ namiary gdzie robi± wydech, przedzwoniê albo podjadê i podejmê jak±¶ decyzjê. imho te¿ mi siê wydaje bez sensu ³adowaæ kasê w nierdzewkê...
| Imiê: | £ukasz |
| Sk±d: | Brzeszcze |
| Posty: | 1,652 |
| Auto: | Mazda Premacy Sportive |
| Silnik: | 123456 |
| Moc: | 130 KM |
RogeR z Chrzanowa - ziomal od Hondychyba szybki i Gierade u niego robili ale nie jestem pewien
![]()
Do tej listy by mo¿na dopisaæ jeszcze kilka osóbZamieszczone przez zabas ➦
Kole¶ fajnie gnie wydechy, spoko montuje, spawa, etc., ale zabierz ze sob± swoje t³umiki - ¶rodkowy i koñcowy
Wiêcej info dostaniesz od szybkiego![]()
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
Z wlasnego doswiadczenia powiem tylko, ze trzeba zastanowic sie do czego auto bedzie nam sluzylo. Jezeli lubimy szybka jazde, mamy auto na duzej glebie, lub bedziemy ustawiac lustra pod autem - nierdzewa. Jezeli wydech ma po prostu byc, a auto sluzy do normalnej jazdy - stal czarna.
No wiêc w³a¶nie, daleko mi do cholernie wysokiej ¶redniej tego forum, wiêc wystarczy, ¿e jedzie. Dziêki wszystkim za nakre¶lenie sprawyZamieszczone przez Klema ➦
![]()