0
Panie i Pany ostatnio odkurzy³em swoje kontakty i mam mo¿liwo¶æ zamówienia u go¶cia, który robi klatki do rajdówek tych rzeczy z tematu. Go¶æ jest na tyle dobry, ¿e pó³ po³udnia je¼dzi z jego klatkami, gdzie ka¿da przechodzi badania przed rajdami bez problemów. Do ka¿dej klaty daje homologacjê.
Foty pogl±dowe:
Nie znam jeszcze cen, w pi±tek bêdê wiedzia³ co¶ wiêcej.
Graty nie bêd± wymalowane, wiêc co do koloru to kwestia gustu nabywcy.
Zostawiam u niego proste, nie bite eg wiêc bêdzie mia³ na czym mierzyæ. Wszystkie rzeczy bêd± przykrêcane, a nie spawane do budy. X-bar nie bêdzie mia³ ¶rub rzymskich.
hondamentalizm...
| Imiê: | £ukasz |
| Sk±d: | Brzeszcze |
| Posty: | 1,652 |
| Auto: | Mazda Premacy Sportive |
| Silnik: | 123456 |
| Moc: | 130 KM |
no ja bym by³ wstepnie zainteresowany przednia rozpórka 3-punktow±bo moja ala mugen'a posz³a w ¶wiat i nie mam teraz nic
jak cena by³aby konkurencyjna do tej od Staffa.pl to jestem chêtny
no i wykonanie
![]()
wiesz o cenach na razie nic nie wiem bo dopiero w pi±tek bêdê z nim rozmawia³.
Nawet je¶li cena bêdzie wy¿sza to moim zdaniem, nie ma siê nad czym zastanawiaæ. Nie wiem jak jest spawana staffa ale tego go¶cia spod krakowa jestem pewien, ¿e fuszery nie zrobi i jestem te¿ tego pewien, ¿e w razie wu spawy nie pêkn± i rurki nie bêd± lataæ po samochodzie.
Tylko chcê nadmieniæ, ¿e x-bar bêdzie taki jak na zdjêciu pogl±dowym czyli z gór±, do³em i bokami, a co do rozpórki to tak jak pisa³em, mo¿e czyli opcjonalnie bo nie wiem czy bêdzie mia³ na tyle czasu.
hondamentalizm...
Talib ja chcetnie juz zamawiam harnessbar i 3 punkt do przodu
Tak jak wcze¶niej rozmawiali¶my, ja wstêpnie jestem chêtny na kompletnego X-Bar'a i byæ mo¿e na Harness Bar'a.
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
z innymi modelami jest ten problem, ¿e zdjêcia nie wystarcz±. Albo musi mieæ dok³adne co do milimetra wymiary albo budê do przymiarki. Bo taj jak pisa³em eg mu jedno zawo¿ê do prób, a del sola ju¿ nie narucham :/
hondamentalizm...
I wiadomo co¶ odno¶nie cen, czy nie pyta³e¶ jeszcze?
Lexus IS200 GXE10 1G-FE Sport Edition ✮ BMW E36 M52B20 Drift Missile Car ✮ Mitsubishi Colt CJ0 4G13 ✮ Honda Civic EH3 D16Z6 Supercharger.
We're not the same person we were a year ago, a month ago, or a week ago. We're constantly changing. Experiences don't stop. That's life.
| Imiê: | £ukasz |
| Sk±d: | Brzeszcze |
| Posty: | 1,652 |
| Auto: | Mazda Premacy Sportive |
| Silnik: | 123456 |
| Moc: | 130 KM |
x2Zamieszczone przez Gierade ➦
![]()
po ¶wiêtach mia³em siê do niego odezwaæ...w sumie to ju¿pewnie jutro bêdê wiedzia³
hondamentalizm...